Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ MUST WIN

Πέρασε και χτες το δυνατό μας σημείο, ο άσσος της Ρόδεραμ στο must win παραμονής παιχνίδι στη Λιγκ 1. Σήμερα στο κουπόνι φυσικά ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική στο Καμπιονάτο όπου και έχω ξεχωρίσει μία τριάδα.

186 2 3,10 (16:00)
Η Κάλιαρι όντας με 24 βαθμούς και στο -7 απ τη σωτηρία, δεν έχει πολλά περιθώρια ακόμα. Η Κάλιαρι που πορεύεται με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Φαρίας, προέρχεται απ τη νίκη με 3-1 επί της Φιορεντίνα και μάλιστα εκτός έδρας!! Και έτσι κάπως αναζωπυρώθηκαν οι ελπίδες για παραμονή. Η Κιέβο απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη και περιμένει τις διακοπές. Ωστόσο, παραδόξως δεν έχει χαριστεί σε κανέναν!! Την προηγούμενη βδομάδα έκανε την κηδεία μέσα στη Ρώμη, στη Λάτσιο, με τους Λατσιάλι να μένουν στο 1-1 και να χάνουν την ευκαιρία να ξεφύγουν απ τη Ρόμα. Η Κιέβο όλα τα χρονιά που είναι στη Serie A, πάντα μας συνήθιζε στο να κάνει δώρα γιατί τα πάντα στη ζωή είναι δούναι και λαβείν... Πέρσι λοιπόν προτελευταία αγωνιστική, η Κιέβο έβγαλε ωραιότατο διπλό μέσα στην έδρα της αδιάφορης Κάλιαρι και κλείδωσε την παραμονή. Κατά συνέπεια, φέτος δεν αποκλείω η Κιέβο με τη σειρά της να ξεχρεώσει το δώρο. Τα παντελόνια είναι για να τα τιμούμε. Συνεπώς το διπλό στο 3,60 έξω, έχει ενδιαφέρον.

190 1 1,50 (21:45)
Απ τα popular bet της ημέρας, γι αυτό εξάλλου και έχει πέσει σε όλες σχεδόν τις εταιρίες η απόδοση του άσσου και κυμαίνεται πλέον στο 1,60. Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Σαμπντόρια θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μείνει σε τροχιά Ευρώπης ενώ η Βερόνα είναι παντελώς αδιάφορη ενώ θα έχει και σημαντικές απουσίες, φανταστείτε ότι ο Μαρντολίνι κάλεσε και παίχτες απ την ομάδα νέων. Όσο για το παρασκηνιακό κερασάκι στην τούρτα; Μα φυσικά ότι Σαμπντόρια και Βερόνα είναι φιλικά ή μάλλον πολύ φιλικά σωματεία... Η Σαμπντόρια εντός έδρας παραμένει αήττητη (7-8-0) και δε νομίζω να χάσει βαθμούς απ τη Βερόνα που δείχνει να έχει ξεφουσκώσει και απλά να αναμένει τη λήξη,

191 2 1,65 (21:45)
Το έτερο popular bet της ημέρας. Η Ρόμα καίγεται για τη νίκη, ώστε να μη χάσει την επαφή με τη Λάτσιο, απ την οποία απέχει ένα βαθμό. Τη στιγμή που η Λάτσιο υποδέχεται την υποβιβασμένη και σχεδόν διαλυμένη Πάρμα, όπερ και σημαίνει ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Σασσουόλο απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, εντός έδρας μετρά (5-7-3), όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή. Η Σασσουόλο προέρχεται απ την ήττα κόντρα στη Βερόνα με 3-2, τη στιγμή που η Βερόνα σχεδόν με το καλημέρα έπαιζε με 10 παίχτες. Ο Ντι Φρανσέσκο τα έχωσε στους παίχτες του αλλά σήμερα δε νομίζω να θέλει να στεναχωρήσει την ομάδα του, της οποίας υπήρξε παίχτης, ειναι δηλωμένος οπαδός. Η Ρόμα πλέον αφενός κινδυνεύει να χάσει την επαφή με Λάτσιο αλλά η Νάπολι την πλησιάσε στους δύο βαθμούς όπερ και σημαίνει ότι πλέον κινδυνεύει να χάσει και το Τσάμπιονς Λιγκ μέσω προκριματικών. Γι αυτό και σήμερα χρειάζεται μόνο νίκη. Ας σημειώσουμε ότι απ τη Νάπολι θα απουσιάσει ο παιχταράς Μπεράρντι (28/11). Το διπλό είναι στο 1,75.

Καλή τύχη