Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΕ MUST WIN ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αφού πρώτα ευχηθώ σε όλους εσάς και στον καθένα χωριστά, καλή ανάσταση. Πάμε να δούμε, χωρίς περιττούς προλόγους, τις επιλογές μου για σήμερα.

288 2 2,65 (17:00)
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και τις αποδόσεις στο διπλό να προκαλούν καθώς έξω φτάνουν και ξεπερνούν οριακά το 3,00 (!!). Η Γέοβιλ έχει πέσει σχεδόν και μαθηματικά, σίγουρα τελευταία και ήδη έχουν αρχίσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν στη Λιγκ 2 με τον Πολ Σταροκ πλέον στον πάγκο της ομάδας. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με σερί ηττών και δίκαια οδηγείται στον υποβιβασμό. Από την άλλη η Νοτς Κάουντι αν δεν θέλει να έχει την ίδια μοίρα το σημερό παιχνίδι πρέπει να το πάρει, τόσο απλά. Η Νοτς Κάουντι που δεν έχει νίκη στα  τελευταία εφτά παιχνίδια, απέχει όμως μόλις ένα βαθμό απ τη σωτηρία. Εκτός έδρας τα πάει πολύ καλύτερα απ ότι εντός έδρας, όπου μετρά (7-7-6). Παίζω κίνητρο, παίζω απόδοση και κοντράρω συνειδητά τη χειρότερη ομάδα της Λιγκ 1. Στο 3,00 το διπλό, είναι στοιχημτική ευκαιρία και ας μην έρθει ποτέ!!

301 1 1,45 (17:00)
Δεν βλέπω έκπληξη, μπορεί αμφότερες οι ομάδες να καίγονται για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους αλλά νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα η Γουίκομ θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Γουίκομ που προέρχεται από δύο σερί ήττες και είδε τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται στους 4 βαθμούς, καταλαβαίνει ότι δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα, ειδικά κόντρα στην τελευταία Τσέλντεναμ. Άσσος που κυκλοφορεί στο 1,50.

315 1 1,95 (17:00)
Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον δεδομένου του ότι, από τη μία η Γουόκινγκ θέλει μόνο νίκη για να πλησίασει στα πλει οφ που είναι στο -3 ενώ η Γκειτσχετντ απο την άλλη ουσιαστικά είναι αδιάφορη διότι για να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ πρέπει να καλύψει διαφορά 6 βαθμών (+1 λόγω του ότι υστερεί στην ισοβαθμία=7). Όπως καταλαβαίνετε είναι από δύσκολο έως ανέφικτο. Αντίθετα η Γουόκινγκ μπορεί να ελπίζει βάσιμα αρκεί να πάρει το σημερινό παιχνίδι που είναι κομβικής σημασίας. Ως ομάδες Γουόκινγκ και Γκέιτσχεντ είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα, δεν αναμένω ένα εύκολο παιχνίδι αλλά εν τούτοις δε μπορώ να αγνοήσω το κίνητρο. Άσσο έστω και δύσκολα. Η απόδοση του ασσου πέφτει παντού ενώ και στην Ασία το line έχει πάει από το -0,25 στο -0,50.

372 2 2,00 (21:00)
Καταρχήν το 2,00 του διπλού είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ειναι δεδομένο ότι ο ΟΠΑΠ θα τη ρίξει. Απ τη μία έχουμε να κάνουμε με μία Μπέβερεν που δείχνει μία αδιαφορία για τα πλέι οφ, στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Μαλίν όπου ο προπονητής της Μπέβερεν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίχτες που δεν ήταν βασικοί. Απ την άλλη η Γκενκ προφανώς και θέλει την πρωτιά για να διεκδικήσει το ευρωπαικό εισιτήριο, δείχνει μία σοβαρότητα, το 1-0 που νίκησε τη Ζουλτε την πρώτη αγωνιστική, την αδικεί θα μπορούσε να είχε κερδίσει και με υψηλότερο σκορ. Το διπλό έχει σορταριστεί γύρω στο 1,80. Οριακό μεν αλλά και εγώ αν ήμουν μπουκ εκεί θα το έδινα. Στην Ασία το line έχει μεταβληθεί από το -0,50 στο -0,75 για το διπλό.

Καλή Ανάσταση.