Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

Όπως έγραφα και χτες στο facebook, κουπόνι σε γίγας έκδοση αυτό το ΠΣΚ, το μεγαλύτερο στην ιστορία με 436 παιχνίδια. Όπως έχω τονίσει κατ επανάληψιν, όσα πρωταθλήματα τύπου Κίνας, Κορέας, Ν. Αφρικής κτλ βάλει ο ΟΠΑΠ στο κουπόνι δεν πρόκειται να προσελκύσει τον παίχτη αν δεν μειώσει την γκανιοτα. Τόσο απλά!! 

Φυσικά ο ΟΠΑΠ εμπλουτίζει το κουπόνι του, για να ενισχύσει θεωρητικά την παρουσία του στο διαδίκτυο και να ανταγωνιστεί τις άλλες εταιρίες. Αλλά τόσο η ψηφιακή πλατφόρμα, όσο και οι αποδόσεις είναι χρόνια πίσω απ τους υπόλοιπους ανταγωνιστές. Ας μην φλυαρώ περισσότερο και πάμε στις προτάσεις.

218 1 1,75 (16:00)
Must win το παιχνίδι για τη Βερονα καθ ότι αν νικήσει σήμερα, εξασφαλίζει από σήμερα την παραμονή και πάει διακοπές. Ειναι ήδη στο +11 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και υποδέχεται την προτελευταία Τσεζένα που εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια μετρώντας (1-3-9). Η Βερόνα είναι ομάδα που έχει το εύκολο γκολ αλλά στα μετόπισθεν έχει θέμα. Προέρχεται απ την ήττα με 2-0 απ τη Λάτσιο σε ένα παιχνίδι που όσοι το είδαμε ήταν μαγική εικόνα, η Βερόνα θα μπορούσε να χάσει για πλάκα με ένα σκορ της τάξης του 4-0 ή 5-0. Αυτή ήταν και η δεύτερή της ήττα σε έξι παιχνίδια, όσες εχει και η Τσεζένα. Επί των αγωνιστικών, εκτός για τη Βερόνα είναι τρεις βασικοί. Ενώ επιστρέφει ο βασικός εξτρεμ Γκομες, ο βασικός στοπερ Μάρκες και ο χαφ Σόλα. Ο προπονητής της Τσεζένα Ντι Κάρλο ισχυρίστηκε μετά και τη νέα ήττα της ομαδας του απ τη Ρόμα ότι, είμαστε ακόμα ζωντανοι, αλλά όντας στο -11 απ τη σωτηρία, σήμερα θέλει επίσης νίκη και μόνο νίκη. Με τις έως τώρα εκτός έδρας επιδόσεις της, μάλλον πρέπει να κάνει μία υπέρβαση. Άσσον λοιπόν στο 1,85-1,90.

264 2 1,95 (18:00)
Έχουμε ίσως το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Γαλλία, όπου Μαρσέιγ (57β.), Λυών (58β.) και Παρί (59β.) παλεύουν επί ίσοις όροις για τον τιτλο. Αυτή την αγωνιστική όμως έχουμε το ντέρμπι Μαρσέιγ Παρί, όπερ καθ σημαίνει ότι είναι μία χρυσή ευκαιρία για τη Λυών με νίκη απόψε να πιάσει κορυφή. Η Λυών πηγαίνει στην έδρα της μάλλον σωσμένης Γκινγκάμπ που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και εντός έδρας μετρά (7-0-8). Στη Λυών, που προέρχεται από δύο σερί παιχνίδια χωρίς Νίκη κόντρα σε Μαρσέιγ και Νις, επιστρέφει ο αρχισκόρερ Λακαζετ (26/23) και συνεπώς το διπλό στο 2,15, αποτελεί τη βάσ μου για σήμερα,

415 1 1,55 (19:30)
Ο Παναθηναικός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το -3 λόγω των επεισοδίων, συμπλήρωσε δύο συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο και Βέροια, όπου σε αμφότερα τα παιχνίδια και ειδικά στη Βέροια ήταν τραγικός με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτή η καθίζηση του Παναθηναικού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού δεν έχει εύκολη εξήγηση. Σίγουρα πάντως η διακοπή μόνο καλό μπορούσε να κάνει στην ομάδα του Αναστασίου εν όψει των τελευταίσων στροφών του πρωταθλήματος. Σήμερα στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο υποδέχεται τον Αστέρα Τρ. ο οποίος εκτός έδρας μετρά (4-2-8) και προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα ο Αστέρας, ενδεχομένως το σετ των αποδόσεων να τον αδικεί αλλά θεωρώ ότι δύσκολα ο Παναθηναικός, που θα έχει και πάλι στη σύνθεσή του, τους Ζέκα και Μπέργκ, να κάνει τρίτη σερί γκέλα. Άσσος λοιπόν στο 1,60-1,65 εκεί κυκλοφορεί έξω.