Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ ΜΕ ΔΥΑΔΑ....

Καταρχήν εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους και μπορεί ο καιρός να μας κάνει τα δικά του αλλά δεν μας πτοεί. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι έχουμε ένα άκρως ενδιαφέρον κουπόνι στα χέρια μας, αφού πλέον βαδίζουμε προς την τελική ευθεία και τα κουκιά είναι απολύτως μετρημένα. Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας άλλωστε απομένουν πέντε αγωνιστικές για παράδειγμα. Πάμε όμως στα σημερινά,

215 1 1,75 (21:45)
Η Νανσί αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο, κάτι τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα καθαρίζει. Βρίσκεται στο -4 απ την 3η θέση και με οχτώ αγωνιστικές να απομένουν, εύκολα μπορεί να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Η ομάδα του Κορέα προέρχεται από δύο σερί νίκες, εντός έδρας μετρά (7-6-2), έχει καλό πρόγραμμά μέχρι το τέλος και όπως έγραψα λίγο πριν ότι πας για άνοδο, άσχετα αν δε δηλώνεται επίσημα, παιχνίδια σαν και αυτά είναι must win. Η Νιορ απ την άλλη είναι στη μέση της βαθμολογίας, στο +8 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, σίγουρα δε μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για την παραμονή αλλά δε νομίζω να κινδυνέψει άμεσα μιας και έχει άλλες πέντε ομάδες από κάτω της. Εκτός έδρας μετρά (2-9-4). Ο άσσος στο 1,90.

228 2 1,75 (21:45)
Η Μπράιτον είναι στην 19η θέση και στο +9 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, όπερ και σημαίνει ότι θέλει ακόμα 2-3 βαθμούς για να κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία. Προέρχεται από δύο σερί ήττες, με το τελευταίο 1-0 κόντρα στη Ρόδεραμ να την κολακεύει μιας και θα μπορούσε να χάσει και με περισσότερα γκολ. Εντός έδρας μετρά (6-7-7). Απ την άλλη η Μπόρνμουθ καίγεται για τη νίκη, είναι μεν στην κορυφή της βαθμολογίας και στην πρώτη προνομιούχο δυάδα αλλά οι μνηστήρες για τις θέσεις αυτές είναι πολλοί και έπονται σε απόσταση βολής η Γουότφορντ και η Μίντλεσμπρο με έναν και δύο βαθμούς λιγότερους. Ντέρμπι και Γουλβς μπορεί ναι είναι στο -6 αλλά με πέντε αγωνιστικές ακόμα να απομένουν σίγουρα δεν ξεγράφονται. Συνεπώς όπως γίνεται αντιληπτό τα περιθώρια για γκέλες είναι ελάχιστα. Η Μπόρνμουθ διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ταυτόχρονα μία απ τις καλύτερες άμυνες. Εκτός έδρας μετρά (10-5-5). Το διπλό έξω είναι στο 1,90 και ήδη όπως θα είδατε και στο facebook από χτες, έχει μπει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.