Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΝΙΚΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ....

Πέρασε χτες το δυνατό μας σημείο με το διπλό της Αθλ. Μπιλμπάο μέσα στην Κόρδοβα έστω και με λίγη δόση τύχης στο γκολ των Βάσκων αλλά σημασία έχει ότι πληρωθήκαμε και ξεκίνησε με το δεξί το ΠΣΚ, Το κουπόνι είναι αρκούντος ενδιαφέρον, ειδικά στο Νησί υπάρχουν αρκετά σημεία που ξεχωρίζουν λόγω κινήτρου, τα κουκιά είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό και βάσει αυτών θα πορευτούμε.

171 2 1,70 (14:15)
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Γουοτφορντ κάνει το 2χ2 κόντρα στις αδιάφορες Μπράιτον και Σεφιλντ Γουεν. και ανεβαίνει στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Τόσο απλά. Σε αντίθετη περίπτωση μπλέκει μιας και Μιντλεσμπρο και Νόριτς έπονται σε απόσταση βολής. Η Γουοτφορντ είναι στην πρώτη θέση, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, βγάζοντας μία σοβαρότητα στα τελευταία παιχνίδια ενώ διαθέτει μαζί με τη Μπόρνμουθ και τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις. Ταξιδεύει στο Μπράιτον, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη για να ξεμπερδέψει. Προσέχτε και κάτι άλλο η Γουοτφορντ παίζει νωρίς και δε θα ξέρει τα αποτελέσματα των άλλων διωκτών της. Αν πχ σήμερα φέρει ένα Χ και ταυτόχρονα Μπορνμουθ και Μιντλεσμπρο κερδίσουν πάει η άνοδος για τη Γουοτφορντ. Η Μπράιτον απ την άλλη είναι παντελώς αδιάφορη, σωσμένη και μαθηματικά, εντός έδρας μετρά (6-8-8). Έχει και δύο απουσίες. Και όπως είθισται να λέω, εγώ θα χάσω ένα σημείο και η Γουοτφορντ την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Το διπλό στο 1,85.

211 1 1,85 (17:00)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο ωστόσο πρόκειται για παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Δε σας κρύβω ότι ήταν ένα σημείο που το χα ξεχωρίσει από μεσοβδόμαδα κιόλας όταν και διάβασα στο twitter ότι πρόκειται για παιχνίδι μνήμης για τη Μπράντφορντ, όπου και θα κρατηθεί και εντός λεπτού σιγή. Πιο συγκεκριμένα 11 Μαΐου 1985 πήρε φωτιά η ξύλινη κερκίδα, σε παιχνίδι κόντρα στη Λίνκολν με αποτέλεσμα να χαθούν έτσι άδοξα 56 ψυχές και άλλοι 256 να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Σήμερα λοιπόν συμπληρώνονται 30 χρόνια απ την τραγωδία και όντας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μπράντφορντ, πρόκειται να αποδοθεί φόρος τιμής στους αδικοχαμένους οπαδούς. Το παιχνίδι φυσικά και είναι αδιάφορο, αλλά μέσα σε αυτό το κλίμα, θα πάω στον άσσο ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, που όμως ο Τζόνσον ο προπονητής της Λίνκολν αναμένεται να προβεί εκ νέου σε αρκετές αλλαγές. Άσσος λοιπόν στο 1,95

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω με Update στη στήλη και φυσικά θα είμαστε μαζί το απόγευμα για Live Betting μέσω του Facebook και του Twitter. Οπότε μην παραλείπεται να κάνετε Like στη σελίδα μας και να ενταχθείτε στην στοιχηματική μας παρέα.

Καλή τύχη,