Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Χθες πιάσαμε 2/3 στο συστηματάκι, ωστόσο προσωπικά δεν έμεινα ικανοποιημένος, αφού από την μια πλευρά στενοχωρέθηκα γιατί έχασε η μία από τις ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη (Μπάγερν), από την άλλη στενοχωρέθηκα πάλι γιατί η πρώτη μου σκέψη όπως είχα γράψει και χθες για το παιχνίδι της Πόρτο με την Μπάγερν ήταν το Goal/Goal, που επιβεβαιώθηκα αλλά δεν το έπαιξα μιας που έπαιξα όπως πρότεινα διπλό την Μπάγερν. Αν είχαμε παίξει Goal/Goal θα είχαμε 3/3 και ένα ικανοποιητικό ταμείο. Με το αν όμως δεν γίνεται δουλειά.

Μπαίνω κατευθείαν στα σημερινά, μιας που η ώρα είναι περασμένη. Στο παιχνίδι Κλαμπ Μπριζ-Ντιενπρ μέχρι προχθές ήταν το βασικότερο σημείο μου για ποντάρισμα μιας που πίστευα έντονα στον άσσο. Ωστόσο μετά τα σημερινά ρεπορτάζ που διάβασα, κάτι με τραβάει πίσω και δεν θα μπει τελικά το παιχνίδι μου. Εντωμεταξύ όμως συνεχίζω να πιστεύω πως θα έρθει άσσος στο ικανοποιητικό 2,15, απλά δεν θα το προτιμήσω, ίσως μόνο στο Live.

Στο παιχνίδι της Βόλφσμπουργκ με την Νάπολι, όσο και αν είναι ισχυρότατη η Βόλφσμπουργκ, φορμαρισμένη κτλ, δεν συμφωνώ με την τιμή του άσσου που είναι στο 1,90. Από 2,00 και πάνω έπαιζα άνετα. Τώρα θα προτιμήσω το Over, σημείο που φέρνουν και οι 2 ομάδες συχνά, έχουν την ποιότητα να το φέρουν άλλη μια φορά νομίζω.

Στο Ντιναμό Κιέβου-Φιορεντίνα μου άρεσε πολύ ο άσσος στο 2,40, μιας που η Ντιναμό έχει κερδίσει φέτος σε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδο της στην Ευρώπη. Από την άλλη όμως αντιμετωπίζει την επίσης αήττητη επί 19 παιχνίδια Φιορεντίνα. Θα μου πει κάποιος και χθες η Παρί αήττητη ήτανε, αλλά έφαγε τρία μπαλάκια. Συμφωνώ δεν αντιλέγω, ωστόσο προτιμώ το Over μιας που με μια ματία θα βεβαιωθεί κανείς πως αυτές οι 2 ομάδες σε όλους τους τους αγώνες, βάζουν σχεδόν πάντα το λιγότερο 2 goal.

Τέλος στο παιχνίδι της Σεβίλλης με την Ζενίτ, ο άσσος έχει υποχωρήσει και δεν αδικώ τους μπουκ, μιας που η Σεβίλλη είναι κάτοχος τροπαίου, σκοράρει συνέχεια και άνετα στο γήπεδο της, ειναι σε φόρμα και η Ζενίτ κατεβαίνει χωρίς 4 βασικούς. Εύκολα ή δύσκολα θα βγει ο άσσος, απλά είναι αρκετά χαμηλός.

Οπότε με τα πολλά για σήμερα, μια τριάδα θα παίξω σε σύστημα 2/3:

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΑΠΟΛΙ: Over στο 1,70

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Over στο 2,20

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΖΕΝΙΤ: 1 στο 1,65

Καλό απόγευμα και καλή μας επιτυχία!!!

Kokki.