Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ


Εξαιρετικά τα πήγαμε χτες όπου πλήρωσε εύκολα η δυάδα στο site με το διπλό της Γουοτφορντ και τον άσσο της Μπράντφορντ. Ενώ και στο live πέρασε μεταξύ άλλων το επόμενο γκολ της Ιπσουιτς σε αποδ. 3,00 και το γκολ της Μιντλεσμπρο πριν το 80. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,


398 goal/goal 1.55 (16:00)
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πέτυχαν το στόχο τους, την εύκολη παραμονή. Τόσο η Βερόνα όσο και η Σασσουόλο είναι ομάδες με κενά στην άμυνα αλλά μπροστά βρίσκουν πολύ εύκολα δίχτυα. 10 γκολ/γκολ σε 15 εντός έδρας παιχνίδια για τη Βερόνα, 10 γκολ/γκολ σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια για τη Σασσουόλο. Το αμφίσκορο συνιστά καλή επιλογή.

413 1 2,85 (17:30)
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με το σετ των αποδόσεων και απόρροια αυτού φυσικά ο άσσος συνιστά στοιχηματική ευκαιρία και ας χάσει σήμερα η Αλταχ 5-0. Εξηγούμαι. Το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Αούστρια Β. είναι αδιάφορη στην 7η θέση ενώ η Αλταχ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 4η θέση με απόσταση ασφαλείας απ τη ΒΑΚ Πέλετς που χτες κέρδισε και μείωσε στους τρεις. Ένα το κρατούμενο. Η Άλταχ εντός έδρας τσακίζει κόκαλα, μετρώντας (10-2-2), δύο τα κρατούμενα. Η Άλταχ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σε αντίθεση με την Αούστρια αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Τρία τα κρατούμενα. Και το κερασάκι στην τούρτα; Η Αούστρια για το μόνο παιχνίδι που ενδιαφέρεται είναι αυτό της Τετάρτης κόντρα στην ΒΑΚ Πέλετς για τον ημιτελικό του κυπέλλου μήπως και σώσει τη χρονιά. Κάτω απ όλα αυτά τα δεδομένα, ο άσσος στο 3,00 συνιστά ίσως την ευκαιρία της χρονιάς και ας μην έρθει ποτέ, μα ποτέ όμως... εμείς θα έχουμε παίξει σωστά.

416 2 1,55 (18:00)
Η Λανς όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ήδη μας έχει κουνήσει μαντίλι και πλέον παίζει για την τιμή των οπλών. Είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας. Η Μονακό απ την άλλη μετά τον αποκλεισμό απ τη Γιουβέντους, επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα και στη διασφάλιση της 3ης θέσης που οδηγεί πάλι στα αστέρια του Τσαμπιονς Λιγκ. Με δεδομένη τη νέα γκέλα της Μαρσέιγ εντός έδρας απ τη Λοριάν, η Μονακό έχει σήμερα την τεράστια ευκαιρία να ξεφύγει με +5 απ τους Μασσαλούς και να γίνει το απόλυτο αφεντικό της 3ης θέσης. Θεωρώ ότι αν παίξει λίγο σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι. Μόνος ανασταλτικός παράγοντας η κούραση. Το διπλό έξω στο 1,75, στον ΟΠΑΠ μόλις στο 1,55.

458 2 1,50 (22:00)
Μετά και τη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι της Καταλόνιας επί της Εσπανιόλ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τη Ρεαλ ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής απ τους Μπλαουγκράνα. Σε αντίθετη περίπτωση νομίζω ότι θα έχουμε πρόωρη στέψη στη Βαρκελώνη. Η Ρεαλ προέρχεται και απ την πρόκριση επί της Ατλέτικο, έστω και αν το γκολ ήρθε στο 88, ήταν απόλυτα δίκαιη μιας και η Βασίλισσα ήταν σαφάστατα ανώτερη της ομάδας του Σιμεόνε που είχε παθητικό ρόλο. Μπενζεμά, Μπέιλ και Μόντριτς είναι πάλι εκτός, σημαντικές απουσίες αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. Η Θέλτα μέσα στην έδρα της μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι αλλά απ την άλλη είναι και παντελώς αδιάφορη. Συνεπώς διπλό στο νορμάλ 1,60

Καλή τύχη.