Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

Δε ξέρω πραγματικά πως να περιγράψω το συναίσθημα που βίωσα χτες, χάνοντας στο ένα μου δελτίο τη Βερόνα που από 3-0 έγινε 3-3 από το 70 μέχρι το 81 και στο άλλο μου δελτίο χάνω τον Παναθηναϊκό που από 2-0 έγινε 2-2. Πραγματικά στα όσα χρόνια παίζω στοίχημα, τέτοιο ξενέρωμα σε μία μέρα δεν το θυμάμαι. Εν πάση περιπτώσει, μαζεύω τα κομμάτια μου και πάμε σε μία δυάδα για σήμερα, ελπίζοντας να έχουμε τύχη, γιατί χτες γαμήθηκε, με όλη τη σημασία της λέξης. 

353 1 1,45 (14:30)
Μία μόλις νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και το 2015 έχει μπει πολύ στραβα για τη Ινγκολσταντ και πλέον τα περιθώρια για νέες γκέλες έχουν στενέψει πολύ. Η διαφορά που είχε, έχει εξανεμιστεί και καλείται άμεσα να επιστρέψει στις νίκες αν δεν θέλει φυσικά να μπλέξει. Υποδέχεται τη ΦΣΒ Φρανκφούρτης, που σε αυτό το β γύρο κάνει μία πορεία πρωταθλητισμού, εκτός έδρας είναι καλή (6-2-5), βρίσκεται πλέον στη μέση της βαθμολογίας και στο +12 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η ΦΣΒ να ξανά πατήσει λίγο στη γη και η Ινγκολσταντ να επιστρέψει στις νίκες. Άσσος λοιπόν στο 1,55

375 Χ 3,05 2 3,05 (18:00)
Διαφωνώ ευθέως με τον φαβοριτισμό της Νάντ, σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να ήταν ισορροπημένο. Η Καεν θα έπρεπε να πληρώνει λιγότερο από 3,00. Κάπου στο 2,70. Μου την δίνουν στο 3,05 στον ΟΠΑΠ, γύρω στο 3,30 έξω, για μένα συνιστά ευκαιρία, ανεξαρτήτως του αν έρθει. Η Νάντ με 40β. στην 9η θέση πρακτικά είναι κάπως άνετη, εντός έδρας μετρά (6-6-3) και από την άλλη έχουμε μία Καέν που πήγαινε μέχρι πριν ένα μήνα τρένο, μη ξεχνάμε ότι είχε κερδίσει τη Μαρσέιγ, είχε φέρει Χ με την Παρί, είχε κάνει ανατροπές και στα τελευταία τρία παιχνίδια κάπου ξέμεινε από δυνάμεις. Ήττα απ τη Μπορντό και τη Λοριάν και ισοπαλία εντός έδρας με τη Μετς. Η Καέν είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, την έχω δει, η Ναντ απ την άλλη δεν είναι τέτοιου στιλ και δεν αποκλείω διόλου, η Καεν σήμερα να πάρει αποτέλεσμα. Εδώ πήρε μέσα στη Μασσαλία στην Ναντ θα κωλώσει, για να το πω έτσι απλά. Χ2 λοιπόν ή 2 Draw No Bet.

Καλή τύχη.