Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Όταν στο κουπόνι δεσπόζει το μεγάλο el clasico, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αλλά αυτά θα τα δούμε αύριο. Ο ΟΠΑΠ μετά τη Ν. Αφρική έβαλε και τη Ν. Κορέα στο κουπόνι και αναρωτιέμαι τι άλλο πρωτάθλημα μένει να βάλει. Αντί να ασχοληθεί με τη γκανιότα βάζει αστεία πρωταθλήματα, τα οποία εκ των πραγμάτων ουδείς σοβαρός παίχτης θα παίξει τους Μασάι, τους Μάο Μάο και δε ξέρω τι άλλες ομάδες υπάρχουν στη Ν. Αφρική. Προφανώς στον ΟΠΑΠ δεν έχουν πάρει χαμπάρι, ότι ο παίχτης φεύγει απ τον πάλαι ποτέ κρατικό οργανισμό όχι για τα πρωταθλήματα που δεν έχει στο κουπόνι αλλά λόγω γκανιότας και αποδόσεων. Εν πάση περιπτώσει, για σήμερα έχω κρατήσει μία δυάδα.

269 2 2,10 (19:00)
Η Γαλατασαράι προέρχεται από δύο σερί γκέλες, απ την ήττα κόντρα στη Φενερ στο ντέρμπι και εν συνεχεία την προηγ. αγωνιστική κόντρα στην Μπουγιουκσεχιρ όπου και παρ οτι προηγήθηκε με 2-0 στο 43 και στο 50, κατάφερε μέσα σε 6 λεπτά από το 80 μέχρι το 86 να ισοφαριστεί. Πλέον η Γαλατασαράι είναι στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω απ την πρώτη Μπεσίκτας που παίζει όμως με τη Φενερ, όπερ και σημαίνει ότι σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία για τη Γαλατα να επιστρέψει στις νίκες και να περάσει στην κορυφή, περιμένοντας να χάσει βαθμούς η Μπεσίκτας στην έδρα της Φενερ. Η Γαλατα σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα της αλλά τα περιθώρια στενεύουν και τρίτη γκέλα πάει πολύ. Η Κασίμπασα είναι στη μέση της βαθμολογίας, εντός έδρας μετρά (5-5-2) και σίγουρα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα. Το διπλό που κυκλοφορεί στο 2,50 (!!!) μου κάνει, το 2,15 του ΟΠΑΠ είναι η μικρότερη απόδοση της αγοράς.

290 1 1,70 (21:00)
Η Καεν εχεί που πήγαινε τρένο και έπαιρνε νίκη μεταξύ άλλων κόντρα στη Μαρσέιγ με ανατροπή, χ απ την Παρί, μετρά δύο σερί ήττες από Λοριάν και Μπορντό και πλέον είναι στο +9 απ τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά σήμερα υποδέχεται την τελευταία Μετς και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας για επιστροφη στις νίκες. Η Μετς ούσα τελευταία έχει πέσει αλλά δεν το ξέρει.... Με 11 ήττες σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ (!!!) Η Καεν αν δείξει το πρόσωπο που έδειχνε μέχρι και πριν από δύο βδομάδες θα το καθαρίσει και μάλλον εύκολα το παιχνίδι. Άσσος.

Καλή τύχη.