Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Δεν πέρασε τελικά το ρίσκο που πήρα χτες με το να ανεβάσω ως δυνατό σημείο κιόλας το Χ της Αζαξιό με την Κρετέιγ. Παρ ότι βόλευε εκπληκτικά αμφότερες, είχαν απουσίες στην επίθεση και η Κρετέιγ δεν έβρισκε δίχτυα ούτε στην προπόνηση εν τούτοις χτες πήρε το διπλό στην Κορσική. Εν πάση περιπτώσει αυτά συμβαίνουν και πάμε στα σημερινά,

194 1 1,50 (17:00)
Η Ντέρμπι μετά από δύο σερί ήττες ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες, φιλοξενώντας τη μέτρια Μπέρμπιγχαμ. Η ομάδα του Μακ Λάρεν, είναι μόλις ένα βαθμό πίσω απ την προνομιούχο δυάδα που οδηγεί απευθείας στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ταυτόχρονα μία απ τις καλύτερες άμυνες. Εντός έδρας η Ντέρμπι έχει 8 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Η Ντέρμπι στην τελευταία της ήττα κόντρα στη Μπράιτον δεν ήταν κακή, ειδικά στο α ημίχρονο όπου έχασε ευκαιρίες. Αλλά στο β ημίχρονο δεν μπήκε ποτέ και εύλογα ηττήθηκε με 2-0. Η Μπέρμπιγχαμ πήρε δύο κολλητές νίκες εντός έδρας κόντρα σε Μπλάκμπουλ και Μπρέντφορντ και είναι άνετη στη μέση της βαθμολογίας. Νορμάλ ο άσσος στο 1,61 έξω.

249 2 1,60 (17:00)
Η Αρμπρόουθ είναι σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το τελευταίο δίμηνο σχεδόν αγνοώντας τη νίκη εδώ και 8 σερί αγωνιστικές. Βασικά μέσα στο 2015 δεν έχει νίκη ακόμα (!!). Παρά αυτή την κοιλιά η Αρμπρόουθ έπεσε μόλις στην 3η θέση και ειναι στο -2 απ την κορυφή. Η Αρμπρόουθ θεωρείται ως η καλύτερη ομάδα της Λιγκ βάσει ρόστερ και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σηκώσει κεφάλι. Πάει στην έδρα της Μοντρόουζ, όπου στις δύο τελευταίες της επισκέψεις τη φιλοφώρησε με 5 γκολ. Η Μοντρόουζ ειναι στην τελευταία θέση, έχει μακράν τη χειρότερη αμυνα της κατηγορίας και δέχεται κατά μ.ο τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι. Το διπλό στο 1,60 είναι νορμάλ.

282 1 2,10 (21:00)
Προτελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο και την ατάκα μου την ξέρετε. Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Μουσκρόν την κατηγορία. Η Μουσκρον έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, μετρά μονό ήττες, 10 συνεχόμενες αλλά παρα ταύτα είναι στο -1 απ την Σερκλ Μπριζ που σώζεται. Σήμερα υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Βέστερλο και το παιχνίδι είναι Do or Die. Δεν υπάρχει αύριο. Νικά και συνεχίζει να ελπίζει. Παίζουμε κίνητρο, είδα τη Μουσκρον στην ήττα με 3-0 απ τη Μπριζ και τηρουμενων των αναλογιών δεν ήταν τόσο κακή. Άσσος κινήτρου λοιπόν στο 2,10.

Καλή τύχη.