Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Update 13:15

Αρκετά καλά πήγαμε στις χθεσινές μας προτάσεις αφού είχαμε το απόλυτο στο Live με 3 στα 3 ενώ στη δυάδα που προτάθηκε πέρασε το διπλό της Γαλατασαράι με ανατροπή, ένα διπλό που κυκλοφορούσε στο 2,50 ενώ χάθηκε ο άσσος της Καέν. Τον οποίο άσσο της Καέν δε σας κρύβω ότι απ την Τετάρτη όταν ξεκίνησα να ρίχνω ματιές στο κουπόνι του Σ/Κ ήταν το σημείο που είχα σταμπάρει και αποτελούσε τη βάση για το δελτίο μου, εν τέλει όμως έμεινε στο 0-0. Σήμερα φυσικά ξεχωρίζει με το el clasico στην Ισπανία, Μπαρτσελόνα Ρεάλ.

425 Χ 4,00 2 4,35 (22:00)
Αν δεχθεί κανείς τις αποδόσεις των μπουκ, θα νομίζει ότι παίζει Μπαρτσελόνα Εσπανιόλ. Δε γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι να δίνεις τον άσσο στο 1,65 σε όποια κατάσταση και να είναι η Ρεάλ. Οι αποδόσεις προκαλούν για τη Βασίλισσα. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει η φόρμα, μετράνε άλλα πράγματα. Το πάθος, η θέληση και η προσωπικότητα των παιχτών. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα, κυρίως λόγω Μέσι, είναι εκπληκτική κατάσταση αλλά αμυντικά παραμένει ευάλωτη. Απ την άλλη η Ρεάλ είναι σε τραγική κατάσταση, υπάρχει γκρίνια, εσωστρέφια αλλά μοιάζει σαν το πληργωμένο θηρίο. Και το πληγωμένο θηρίο είναι επικίνδυνο. Πόσο μάλλον όταν επιστρέφει και ο Μόντριτς. Για μένα η αξία είναι στο Χ2. Όπως είδατε ήδη έχει ανέβει στη σελίδα μας στο facebook, το σχετικό δελτίο!!

*** Για να βλέπετε τα δελτία και τις προτάσεις στο Live και φυσικά να ανταλλάσουμε απόψεις, μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα του BetSecret.***

380 Goal/Goal 1.45 (18:00)
Η Σεβίλλη είναι η ομάδα που φέρνει τα over και τα γκολ/γκολ πολύ εύκολα καθ ότι βρίσκει δίχτυα αλλά αμυντικά μπάζει από παντού. Η Βιγιαρεάλ ναι μεν στα τελευταία παιχνίδια δε δέχεται εύκολα το γκολ ωστόσο κόντρα στη Σεβίλλη δε θα έχει εύκολο εργο. Άλλωστε η Σεβίλλη έχει σκοράρει στις τελευταίες 11 σερί εξόδους της. Παιχνίδι που ξεκινά από 1-1.

391 2 1.55 (19:30)
Και αναρωτιέσαι, ο Δασκαλόπουλος ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ή δεν είναι άξιος να δει ούτε τα προφανή; Όποιο και απ τα δύο να ισχύει, είναι επικίνδυνος για το άθλημα και προφανώς διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, την ήττα του παναθηναικού απ τον Ατρόμητο δίνοντας παράλληλα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Είχε φροντίσει βέβαια και η πειθαρχική επιτροπή γι αυτό με την αφαίρεση των τριών βαθμών. Μέσα σε όλα αυτά ο Παναθηναικός θέλει τη νίκη σήμερα για να αυξήσει τη διαφορά απ τον ΠΑΟΚ, να παραμείνει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος εν όψει των πλέι οφ. Σίγουρα το παιχνίδι  στη Βέροια δεν θα είναι εύκολο, πόσο μάλλον όταν θα λείψουν σήμερα λόγω τιμωρίας ο Ζέκα και ο Μπεργκ. Θα λείψει και ο Δώνης φυσικά που πήρε κόκκινη αλλά αυτό λογίζεται ως... προσθήκη. Η Βέροια είναι ντεφορμέ, προέρχεται απ την ήττα με 4-2 κόντρα στον Πανιώνιο, απόρροια αυτού και η απόλυση του Γκρανέρο. Σήμερα θα έχει ως υπηρεσιακό των Γαιτάνο. Θεωρώ ότι ο Παναθηναικός, παρά τις απουσίες, θα δώσει απαντήσεις και θα περάσει νικηφόρα απ την Βέροια.

424 2 1.65 (22:00)
Μετά τη χθεσινή γκέλα της Λυών, η Μαρσέιγ απόψε έχει τη χρυσή ευκαιρία με νίκη κόντρα στην προτελευταία Λανς να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού θα βρεθεί στον -1 απ τη δεύτερη Λυών και στο -2 απ την πρωτοπόρο Παρί. Συνεπώς ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για την ομάδα του Μπιέλσα. Η Μαρσέιγ που έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μπορεί να έχει μόνο τρεις νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια ωστόσο πλήρωσε κατά γενική ομολογία την αμυντική της αφέλεια. Έχασε παιχνίδια δικά της, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Σήμερα όμως με νίκη θα μπει για τα καλά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Η Λανς με τρομερό πάθος πήρε τη νίκη κόντρα στη Τουλούζ αλλά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα είναι στο -9 απ τη σωτηρία. Όπερ και σημαίνει ότι θέλει νίκες για να σωθεί ανεξαρτήτως αντιπάλου. Βέβαια όταν θες να σωθείς δεν κάνεις το παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο για εισπρακτικούς λόγους, όπως γίνεται σήμερα. Ως εκ τούτου, η Λανς ναι μεν θα μπει παθιασμένα στο γήπεδο αλλά θεωρώ ότι με την ποιότητα που έχει η Μαρσέιγ, τις ευκαιρίες που δημιουργεί θα βάλει το γκολ και η επιλογή μου στο διπλό, προφανής. 1,65 στον ΟΠΑΠ, 1,70-1,75 έξω.

Καλή τύχη.