Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Καθόλου καλά δεν πήγαμε χτες και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Ένα στα τρία έδειξε ο απολογισμός, με τα δύο μικρά να σπάνε, η Ντέρμπι κατάφερε από 2-0 να ισοφαριστεί σε 2-2 και η Αρμπρόουθ έχασε απ την τελευταία Μοντρόουζ που δεχόταν κατα μ.ο δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι. Αντίθετα πέρασε το 2,10 της Μουσκρον. 

Από εκεί και πέρα πολύ καλά πήγε ο Κοκκίνης  που έβγαλε 3 στα 4, με αποδόσεις άνω του 2,00 και το μόνο που έχασε είναι το 3,10 της Εσκισεχίρσπορ. Συνεπώς όσοι ακολουθήσατε το προπτεινόμενο σύστημα 3/4 πήρατε και κάτι ψηλά για κέρδος ακόμα και στην τριάδα.

Για σήμερα το μόνο σημείο που έχω κρατήσει είναι ο άσσος του Παναθηναικού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά:

383 1 1,80 (19:30)
Ο Παναθηναικός προέρχεται απ τη μεγαλειώδη νίκη επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο με το 2-0 να κολακεύει τον Ολυμπιακό που στο β ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Βέβαια τα επεισόδια πριν την έναρξη του παιχνιδιού στοίχισαν στην ομάδα την αφαίρεση τριών βαθμών. Και ανναρωτιέται κανείς όταν στο Καραισκάκη έχουν γίνει τα αίσχη τότε με το Σισέ γιατί δεν αφαιρέθηκαν οι βαθμοί; Πρωτή φορά αριστέρα.... Γελάνε και τα τσιμέντα με την αναβολή της μίας αγωνιστικής και της τωρινής που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Θα λυθεί το πρόβλημα της βίας; Γελοιότητες. Μην πλατιάζω όμως, ο Παναθηναικός έχει ανεβάσει στροφές, ο Πέτριτς θυμίζει τον παλιό καλό Πέτριτς που γνωρίσαμε στη Βασιλεία, καμία σχέση με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στην αρχή της σεζόν και έχει συνισφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση του Παναθηναικού. Σήμερα βέβαια για τον Παναθηναικο ο υπερπολύτιμος Ζέκα  (22/2), ναι μεν ειναι στην αποστολη αλλα δε θα ξεκινησει βασικος. Ο ΠΑΟΚ απ την άλλη στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή επ΄στρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Βέροια και το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά για τη δεύτερη θέση.  Ο Αναστιάδης ναι μεν έχει πάλι στη διάθεσή τους Ρατς, Αθανασιάδη αλλά έχει σημαντικές απουσίες αφού εκτός είναι ο Κάτσε, ο Μαντούρο, ο Τζιόλης και ο Παπαδόπουλος. Με αποτέσμα στο κέντρο να δημιουργείται πρόβλημα. Τα τρεξίματα του Κάτσε θα λεψουν απ τον ΠΑΟΚ. Αυτά θα εκμεταλλευτει ο Παναθηναικός και θα πληρώσει ο άσσος, που είναι δυαράκι έξω. 

Καλή τύχη.