Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Εκτιμήσεις Τετάρτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλημέρα σας! Χωρίς πολλά πολλά περνάω κατευθείαν στα σημερινά παιχνίδια...Μικρό το κουπόνι για σήμερα, όμως οι ιδέες για τα αποτελέσματα και τυχόν σημεία πολλά. 

Και εξηγούμαι αμέσως: Στις 19.00 στο ματς της Άεκ με τον Ολυμπιακό, δίνεται φαβορί ο Ολυμπιακός, όμως προσωπικά δεν συμφωνώ. Για το διπλό είμαι αρνητικός. Ισορροπώ μεταξύ του καλοπληρωμένου άσσου (έπεσε από 4,00 χθες στο 3,85 σήμερα) και της ισοπαλίας (3,50). Ικανοποιητικό και το 1Χ στο 1,85. Όμως με ψήνει και η επιλογή του goal/goal στο 1,72, μιας που θεωρώ ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 (και μπορεί βέβαια και εκεί να μείνει και να έχουμε παράταση). 

Περνάω στο Champions League, όπου χθες ο μισός πλανήτης τουλάχιστον (και βάλε) πήγε κουβά. Είχανε πέσει όλοι στον άσσο της Ρεάλ (όσοι πραγματικά παίξανε άσσο την Ρεάλ στην απόδοση που δινόταν, απλά δεν ξέρουν από στοίχημα ή δεν σέβονται τα λεφτά τους) και ήρθε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ από την Σάλκε. Όσον αφορά το παινχίδι της Πόρτο το έπαιζαν όλοι under, 2-3 goal και goal/goal, δεν ήρθε κανένα από τα τρία. Προσωπικά πήγα κουβά γιατί είχα παίξει 4-6 goal την Ρεάλ...και μπήκανε 7!!!

Στα σημερινά παιχνίδια λοιπόν, μετά και τα μαμούθ πριμ που έχουν υποσχεθεί στους παίκτες της Παρί σε περίπτωση που αποκλείσουν σήμερα την Τσέλσι, σε συνδυασμό με το ότι η Παρί την προηγούμενη φορά μπορούσε να νικήσει την Τσέλσι, θα πάω κόντρα στον άσσο της Τσέλσι. Με ψήνει πάρα πολύ το Χ, όμως αυτό που θεωρώ πιο σίγουρο πως θα βγει είναι το goal/goal, υπάρχει προφανώς η ανάλογη ποιότητα για να επιβεβαιωθεί.

Στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Σαχτάρ, την προηγούμενη φορά έληξε 0-0 και με προβλημάτισε σήμερα αυτό, σε σημείο που σκεφτόμουν να μείνω αμέτοχος. Μετά το ξανασκέφτηκα και το γεγονός πως η Μπάγερν βάζει όσα θέλει, ειδικά στο Αλίανζ Αρένα που είναι η έδρα της, με κάνει να σκέφτομαι το over και το over 3,5. 

Τέλος στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας στο παιχνίδι της Μπλάκμπερν με την Μπόλτον γλυκοκοιτάζω τον άσσο (δεδομένης της αδυναμίας εκτός έδρας της Μπόλτον και των πολλών απουσιών), όμως με φρενάρει το γεγονός πως η Μπλάκμπερν έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό κυπέλλου με την Λίβερπουλ. Πιο σίγουρο όμως το goal/goal που το εμφανίζουν σχεδόν σε όλους τους αγώνες και οι δυο ομάδες.

Με τα πολλά, είμαι μπερδεμένος αρκετά για το τι πρέπει να παίξουμε σήμερα, οπότε αποφάσισα να παίξω 2 δελτία. Το πρώτο δελτίο θα είναι μια τετράδα σε σύστημα 3/4 :

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1X στο 1,85

ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Goal/Goal στο 1,90

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Over 3 goal στο 2,20

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ: Goal/Goal στο 1,72

Το δεύτερο δελτίο θα είναι το εξής:

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1 στο 3,85

ΤΣΕΛΣΙ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: X στο 3,40

Όσον αφορά το δεύτερο δελτίο, αν δεν σας αρέσει ο άσσος της ΑΕΚ μπορείτε να παίξετε το Χ που δίνει 3,40. Θετικός είμαι και για τα δύο, γι'αυτό εν τέλει θα παίξω στο ένα 1Χ και στο άλλο θα ρισκάρω περισσότερο στο 1. Από εκεί και πέρα, θέλω να πω για άλλη μια φορά πως οι παραπάνω στοιχηματικές επιλογές είναι ριψοκίνδυνες ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εμπεριέχουν το στοιχείο του ρίσκο. Τέλος όσοι επιλέξετε να παίξετε π.χ το Goal/Goal της Άεκ που το έχω αναφέρει όπως πχ και το απλό Over της Μπάγερν κτλ, δεν θα σας αδικήσω καθόλου, αφού υπήρχαν και στο δικό μου μυαλό, απλά εν τέλει αποφάσισα να παίξω αυτούς τους αγώνες, γιατί αρχικά πληρώνουν περισσότερο και αφετέρου δεν μπορούμε να παίξουμε 100 δελτία, υπάρχουν αγώνες και αύριο και το ΠΣΚ. 

Αυτά από εμένα. Καλό απόγευμα και καλή μας επιτυχία!

Kokki.