Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ 4,33

Δύο στα τρία, έδειξε ο χθεσινός μας απολογισμός. Τα δύο μικρά ο Παναθηναικός και η Γουοτφορντ πέρασαν ξεκούραστα αλλά το μεγάλο διπλό της Σάλκε στο 2,60, δεν επαληθεύτηκε. Με τη Σάλκε να μένει στο 2-2. Σήμερα το κουπόνι είναι πιο ελκυστικό υπάρχουν πολλές επιλογές. Έχω κρατήσει μία 4αδα.

363 1 1,50 (16:00)
Η Σασσουόλο, σε πρώτη ανάγνωση θα έβλεπε κανείς ότι έχει 4 σερί ήττες. Σωστό. Αλλά έπαιξε με Φιορεντίνα, Νάπολι, Λάτσιο και Γιουβέντους (!!) Που να πάρει βαθμούς; Σε κάποια παιχνίδια εξ αυτών είχε και απουσίες οπότε οι ήττες ήταν το λογικό επακόλουθο. Παραμένει σε απόσταση ασφαλείας απ τη ζώνη του υποβιβασμού στο +9. Η τριάδα του θανάτου μπροστά με Μπεράρντι, Ζάζα και Σανσόνε. Το χω πει πολλάκις και ας το πω αλλη μία. Πρόκειται για μία απ τις καλύτερες επιθετικές τριπλέτες της Serie A. Υποδέχεται σήμερα τη διαλυμμένη Πάρμα, που προέρχεται και από δύο σερί ισοπαλίες με Ρόμα και Αταλάντα, όπου έκαψε αρκετό κόσμο. Είναι απ΄τα must win παιχνίδια για τη Σασσουόλο, ο άσσος κινείται στο 1,60.

378 Χ 3,60 2 3,60 (18:00)
Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τις αποδόσεις των μπουκ, που έχουν βγάλει το διπλό της Τότεναμ γύρω στο 4,33. Ο ΟΠΑΠ ως συνήθως έχει τις χαμηλότερες αποδόσεις της αγοράς. Η Γιουνάιτεντ σταθερά δε βλέπεται. Η επιλογή Φαν Χάαλ στον πάγκο, κρίνεται έως τώρα αποτυχημένη. Ο ίδιος ο Ολλανδός δέιχνει εγκλωβισμένος στις επιλογές του, δεν έχει ακόμα αποφασίσει σε τι σύστημα ταιριάζει στην ομάδα, στη διαχείρηση των παιχτών. Γενικά ο Φαν Χάαλ έχει κάνει λάθη και το σημαντικότερα δε φαίνεται βελτίωση από πουθενά. Την περασμένη Δευτέρα αποκλείστηκε στο Ολντ Τράφορντ απ την Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας, ίσως το μοναδικό στόχο που είχε για φέτος η ομάδα. Ο μόνος που κρατά τη Μάντσεστερ είναι ο Ντε Χέα. Αν δεν είχε τον Ντε Χέα κάτω απ τα δοκάρια η Γιουνάιτεντ θα ήταν πολύ μα πολύ πίσω στη βαθμολογία. Τιμωρημένοι για σήμερα είναι ο Ντι Μαρία και ο Έβανς. Ενώ εκτός θα είναι και ο Φαν Πέρσι. Απ την άλλη η Τότεναμ έχει παίξει τρομερό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, με 4 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Σε συνδυασμό και με τα παιχνίδια στην Ευρώπη κάπου έμεινε και απο δυνάμεις και χρειαζόταν ξεκούραση. Μεσοβδόμαδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, όντας αποκλεισμένη απ τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Δε μπορώ να καταλάβω λοιπόν πως γίνεται να είναι τόσο αουτσάιντερ η Τότεναμ. Δηλαδή τόσο πολύ θα δυσκολευτεί να σκοράρει ο Χάρι Κέιν σε αυτή την άμυνα της Γιουνάιτεντ; Προκαλούν οι αποδόσεις του διπλού ή ακόμα και του Χ2 που είναι δυαράκι.

379 2 1,90 (18:00)
Η Παρί έκανε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο. Να παίζει από το 30' με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Ιμπρα, να ισοφαρίζει δις την Τσέλσι στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Η εμφάνιση της Παρί μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπως είπε και ο Μπλαν, την έβαλε στο κλαμπ των μεγάλων της Ευρώπης. Μέχρι και ο Ελ Κελαίφι, ο Εμίρης ιδιοκτήτης της Παρί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Φήμες λένε ότι θα υπάρξει και πριμ μαμουθ. Κάτι πετροδολάρια με πολλά μηδενικά. Η Παρί καλείται άμεσα να προσγειωθεί και πάλι στη γη και να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι με τη Μπορντό ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Λυών στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Μπορντό εντός έδρας είναι δυνατή (7-4-2) αλλά όπως και να το κάνουμε αν δεν παρασυρθεί η Παρί απ τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι, νομίζω ότι θα περάσει απ την έδρα των Γυρονδίνων. 1,90 στον ΟΠΑΠ, 1,95 έξω.

394 2 1,55 (19:00)
Η Γαλατασαράι χτες παρ ότι κέρδιζε 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2 μέσα σε 6 λεπτά στο 69 κ στο 75 όπερ και σημαίνει ότι η Φενέρ σήμερα καλείται να αρπάξει την ευκαιρία, το δώρο της Γαλατα, ώστε να μην πάει στράφη η νίκη του ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής όπου η Φενέρ ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Το 1-0 μάλιστα κολακεύει αφάνταστα τη Γαλατα θα μπορούσε να είχε χάσει και με πιο πολλά γκολ. Η Φενερ μετρά (6-3-2) εκτός έδρας και πάει σε μία έδρα όπου η Γκεντσλερ δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς να έχει κάποιο ορατό στόχο. Το διπλό σε νορμάλ αποδόσεις κυκλοφορεί στο 1,60.

Καλή τύχη.