Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Update 13:35

Ένα ακόμα εύκολο και ξεκούραστο ταμείο χτες με την τριάδα με Ντόρτμουντ, γκολ-γκολ Ρεμς και διπλό Λόκερεν.Γύρω στο 6,50 η αποδ. της τριάδας. Εκεί που δεν πήγαμε καλα ήταν στο live. Επειδή με ρωτάτε πολλοί για το χθεσινό Βεροια Ατρόμητος, όπως έγραψα και στο facebook, έπεσαν απότομα χρήματα στο διπλό, μιλάμε για καλά πακέτα, η απόδοση βούλιαξε στο 1,60. Ακόμα και στο live οι αποδόσεις ηταν πολύ παράξενες. Το διπλό δεν ήρθε, με τον Ατρόμητο όμως να ισοφαρίζει στα χασομέρια. Αν πέρναγε η UEFA θα ρχοταν με απευθείας πτήση στην Ελλάδα.... Ο νοων νοείτο.... Πάμε στα σημερινα,

283 1 1,60 (15:00)
Ένα ακόμα must win για τον Πανιώνιο μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη που επίσης μας είχε πληρώσει. Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, είναι απ τα παιχνίδια που πρέπει να τα πάρει ο Πανιώνιος αν θέλει να σωθεί. Όλος ο κόσμος θα πέσει με τα μούτρα στον άσσο, το χω πει και στο παρελθόν σιχαίνομαι να συμπορεύομαι με τη μάζα αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Η απόδοση φυσικά του άσσου έχει αρχίσει να κατρακυλά.

325 2 2,00 (22:00)
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής που ίσως κρίνει αρκετά και για τη συνέχεια. Η Λυων βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +2 απ την Παρί. Εντός έδρας τσακίζει κόκκαλα με (11-0-1) αλλά θα της λείψει ο Λακαζέτ, ο πρώτος της σκόρερ. Μιλάμε για τον παίχτη που έχει πετύχει 21 γκολ. Στο παιχνίδι με τη Μονακό ναι μεν πήρε το 0-0 αλλά μπροστά ήταν ακίνδυνη. Σήμερα θα της λείψει και ο βασικός στόπερ της ο Μπίσεβατς. Η δε Παρί είναι σταθερά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και ήρθε η ώρα να αποδείξει το ποιος είναι το αφεντικό στο Championnat. Με νίκη πιάνει κορυφή. Το διπλό είναι στις επιλογές μου.

Τέλος, όσοι κυνηγάτε εκπλήξεις, κοιτάχτε το Χ2 της Φορτούνα Ντ. μέσα στην Καρλσρούη. Οι αποδόσεις προκαλούν και υπάρχει αξία στο 2,10-2,20 της διπλής ευκαιρίας.

Επίσης όπως απορέει απ την ειδησεογραφία, η Σασσουόλο θα παίξει χωρίς τους βασικούς επιθετικούς της ή για να το πούμε πιο σωστά θα της λείψουν όλοι οι επιθετικοί της!! Και η Σασσουόλο έχει ποιοτική επιθετική γραμμη ικανή να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Η Σαμπντόρια που έρχεται από την 5αρα που έφαγε απ την Τορίνο θεωρώ ότι θα είναι σοβαρή και ο άσσος στο 1,80 είναι αποδεκτός. 

Καλή τύχη.