Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ Χ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

Δεν πήγαμε καλά χθες καθώς το βασικό μου bet, στο διπλό της Ινγκολσταντ δεν επαληθεύτηκε μένοντας στο 1-1. Χωρίς να αποτελεί άλλοθι αυτό που θα πω, αλλά για όσους είδαμε το παιχνίδι υπήρχε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει, πάμε στα φρέσκα τώρα όπου το κουπόνι και αυτό το σαβ/κο είναι αρκετά δύσκολο και χρήζει προσοχής. 

147 Χ 2,95 (15:00)
Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων μιας και ο μεν Παναιτωλικός παλεύει για να μείνει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου και ο δε Πανθρακικός για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Πανθρακικός βασίζεται στην έδρα του, όπου και μετρά (6-6-0), δύσκολα χάνει, δύσκολα κερδίζει με μόλις δύο ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Απ την άλλη ο Παναιτωλικός που εκπλήσσει με την πορεία του, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και το Αγρίνιο έχει γίνει μία από τις πιο δυνατές έδρες στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας ωστόσο δεν είναι το ίδιο αποδοτικός. Νομίζω ότι μία ισοπαλία σήμερα δε θα χαλάσει κανέναν, μία ισοπαλία συμβιβασμού.

275 1 1,85 (21:00)
Η Καέν βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, μετά τις τρεις σερί νίκες ήρθε και η επική ισοπαλία κόντρα στην Παρί, μέσα στο Παρίσι. Λέω επική διότι κατάφερε παρ ότι έχανε 2-0 στο 89, να βάλει δύο γκολ και να ισοφαρίσει. Η ψυχολογία καταλαβαίνετε ότι είναι στο ζενιθ, ότι καλύτερο δηλαδή για την αποψινή αναμέτρηση. Το αποψινό παιχνίδι με τη Λανς είναι κομβικής σημασίας, είναι απ τα παιχνίδια που λέμε οτι είναι εξάποντα. Θεωρώ ότι αν η Καέν σήμερα κερδίσει τη Λανς και ας έχουμε Φλέβαρη βάζει μία ομάδα σίγουρα από κάτω της, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Η Καέν είναι στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +6 απ την προτελευταία Λανς. Η Λανς απο την άλλη που έχει και απουσίες, είναι και γι αυτήν ένας πρόωρος τελικός. Βέβαια, ότι και να γίνει πολύ δύσκολα θεωρώ ότι θα τη γλιτώσει η Λανς. Εκτός έδρας έχει μόλις δύο νίκες σε 13 παιχνίδια. Το μομέντουμ μας οδηγεί στον άσσο, δυαράκι είναι έξω και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη.