Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Για ακόμη μία φορά χτες επαληθεύτηκε το δυνατό σημείο ημεράς, με το διπλό του παναθηναικού. Στα φρέσκα τώρα, το σημερινό κουπόνι δε μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα και θα κινηθώ σε μία τριάδα. Επίσης, λογικά θα είμαστε μαζί σε facebook και Twitter για Live Betting, όπως την προηγ. βδομαδα που στήσαμε πανηγυρί καθώς πέρασαν ολες οι προτάσεις. Γι αυτό μη ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις προτάσεις μας.

158 2 1,50 (16:30)
Για τη Ντόρτμουντ φέτος έχουμε αφιερώσει ουκ ολίγες γραμμές και μετά τη νέα γκέλα μέσα στην έδρα της απ την Αουγκσμπουργκ, μεσοβδόμαδα με 0-1, η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Ομολογώ ότι δε μπορώ να δώσω εξήγηση για το τι φταίει. Σίγουρα οι απουσίες στον α γύρο την επηρέασαν αλλά πάλι δεν δικαιολογείται να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Με τη Λεβερκούζεν πάντως το προηγ. σάββατο ήταν πολύ καλή και μας πλήρωσε στο Χ2. Πιστεύω ότι μετά και τη νέα γκέλα κόντρα στην Αουγκσμπουργκ, τη γιουχα που έπεσε και τους Βαιντερφελερ και Χιουμελς να μιλουν με τους οπαδούς στην εξεδρα θα βγάλει την απαιτουμενη αντίδραση. Με τη Φραιμπουργκ παίζει που έχει εντός έδρας δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια. Αλίμονο δηλαδή. Για μένα το διπλό είναι η βάση μου για σήμερα, στο 1,61 κυκλοφορεί.

244 2 2,05 (21:00)
Η Λόκερεν εμφανώς δεν είναι σε καλή κατάσταση μιας και έχει μόλις μία νικη στα τελευταία έξι παιχνίδια και πλέον η διαφορά από την 6η θέση έχει φτάσει στους 4 βαθμούς. Προέρχεται από την ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Γάνδη σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης βάσει της εμφάνισης που έκανε. Σήμερα φιλοξενείται στην έδρα της Οστάνδης που είναι σε κακό φεγγάρι, με 4 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια και επί της ουσίας δε μπορώ να πω ότι έχει και κάποιο ιδιαίτερο στόχο, είναι στο +7 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και συνεπώς έχει μία άνεση. Η Λόκερεν βάσει υλικού είναι ποιτικά ανώτερη απ την Οστάνδη, αν παίξει λίγο σοβαρά θα το πάρει το παιχνίδι.

249 goal/goal 1,65 (21:00)
Παρατηρώ ότι το αμφίσκορο στο Ρεμς Λοριαν κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, γύρω στο 1,85 και με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα και τρώνε γκολ, θεωρώ ότι υπάρχει αξία να το κυνηγήσουμε. Αμφότερες οι ομάδες μετράνε από τέσσερα γκολ-γκολ στα έξι τελευταία τους παιχνίδια με τη Λοριάν μάλιστα να προέρχεται από τρία σερί Over 3,50 εκτός έδρας ενώ η Ρεμς διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. 

Καλή τύχη.