Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...

Ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου, είμαστε εδώ κανονικά. Φαντάζομαι οι δεσμευμένοι θα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε απ το να κάθεστε να διαβάζετε Betsecret. Για όσους όμως είμαστε μόνοι, θα ασχοληθούμε με τα σημερινά παιχνίδια. Σαν μία πρώτη εικόνα απ το κουπόνι οφείλω να πω ότι δεν με ενθουσιάζει γι αυτό και κατέληξα σε μία δυάδα απ το Νησί.

188 goal/goal 1,55 (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ. Η Ροτσντέιλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και επίθεσή της βγάζει φωτιές. Παρ ότι είναι στη 12η θέση έχει την 4η καλύτερη επίθεση της Λιγκ 1, πίσω απ την πρώτη τριάδα. Εκτός έδρας έχει 10 goal/goal σε 14 παιχνίδια. Απ την άλλη και η Πιτέρμπορο που μετρά 4 goal/goal  στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και γενικά εντός έδρας έχει 8 goal/goal  σε 15 παιχνίδια είναι ομάδα που θα βάλει γκολ. Η Πίτερμπορο εν πολλοίς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας διότι πληρώνει το γεγονός ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Όπως και να έχει και εδώ η επιλογή είναι το αμφίσκορο.

202 2 2,00 (17:00)
Η Τσέλντεναμ βρίσκεται σταθερά σε κακή κατάσταση, με μόλις μία νίκη στις τελευταίες 15 αγωνιστικές, μόλις στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαθέτοντας μία απ τις χειρότερες άμυνες και επιθέσεις της κατηγορίας. Προμηνύεται δύσκολη η συνέχεια της σεζόν για την Τσέλντεναμ και δε ξέρω αν αυτό αποδειχθεί το κύκνειο άσμα για τον Πολ Μπακλ, τον τεχνικό της Τσέλντεναμ του οποίου η καρέκλα τρίζει πλέον για τα καλά. Από την άλλη η Μπέρι είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας βάσει ρόστερ, ασχέτως αν έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ναι μεν προέρχεται από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη αλλά ας αναλογιστούμε και με ποιους έπαιζε. Νομίζω ότι κόντρα στη Τσέλντεναμ θα βρει το δρόμο για την επιστροφή στις νίκες. Η απόδοση του διπλού πέφτει σε όλες τις εταιρίες και κυμαίνεται γύρω στο 2,10-2,20.

Καλή τύχη.