Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Ένα όμορφο ταμείο είχε για όσους με ακολούθησαν χθες! Προσωπικά είχα προσθέσει και την Κόλο Κόλο άσσο, που την είχα γράψει ότι είναι φαβορί, αλλά δεν την είχα στην τριάδα μου, οπότε δεν με χάλασε καθόλου!

Άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως αξίζει να κυνηγάς ρίσκο! Χθες ναι μεν η Βασιλεία δεν κέρδισε, αλλά ούτε και νίκησε η Πόρτο, όταν οι περισσότεροι το έπαιζαν διπλό. Εκεί που έγινε ο κακός χαμός ήταν με την Ρεάλ. Πολλοί φίλοι, γνωστοί κτλ, έπαιξαν over, κάποιοι από αυτούς και 4-6 goal, όταν εγώ τους έλεγα under το ματσάκι. Ακολούθησαν εν τέλει διάφοροι φίλοι μου στο under και πληρώθηκαν, πράγμα το οποίο με ικανοποιεί και με κάνει να χαίρομαι!

Στα σημερινά τώρα, οφείλω να ομολογήσω ότι προτιμώ το Europa από το Champions League σε επίπεδο στοιχήματος...Ανέκαθεν. Σήμερα έχω εντοπίσει πάρα πολλά παιχνίδια, άλλα φαβορί, άλλα κόντρες ή ρισκα, για την ακρίβεια είναι γύρω στα 10 παιχνίδια. Επειδή όμως δεν μπορούμε προφανώς να τα παίξουμε όλα, κατέληξα στην εξής τετράδα σε σύστημα 3/4 πάντα:

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: 1 στο 1,60

ΑΓΙΑΞ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: 1 στο 2,05

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΝΑΠΟΛΙ: Goal/Goal στο 1,80

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1 στο 1,83

Και μια τριαδούλα σε σύστημα 2/3 λίγο επικίνδυνη, αλλά μου αρέσει πολύ, οπότε θα ρίξω κάτι ψιλά και εδώ:

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 1 στο 2,75

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Goal/Goal στο 1,90

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Goal/Goal στο 1,61

Αν δω ότι δεν βγαίνουν τα πρώτα παιχνίδια, πιθανώς να ανεβάσω τελευταία στιγμή γύρω στισ 9.30 και άλλα παιχνιδάκια για να ποντάρουμε κάτι ψιλά, αν και αυτό θα ήταν υπερβολή μιας που ακολοθυεί τριήμερο κουπόνι.

Καλό σας απόγευμα και καλή μας επιτυχία.

Kokki.