Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΦΑΒΟΡΙ


Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, τρία στα τρία στις εκτιμήσεις, με άσσο Κατάνια, άσσο Πανιώνιο και Χ2 Ντόρτμουντ. Πανηγύρι και στο live όπου πιάσαμε ατ πάντα, όπως σας είχα υποσχεθεί θα έκανα ένα live betting, όπως παλιά σε twitter και facebook. Γι αυτό μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook, όπου εκτός από εμένα ανεβάζει τις εκτιμήσεις του και στο live o Κωστής Μαλλιαρός. Αυτά λοιπόν όσον αφορά τα χθεσινά και πάμε να δούμε σήμερα τι θα κάνουμε σε μία νορμάλ δυάδα,

290 2 1,75 (16:00)
Η Νάπολι χάρη σε δύο γκολ του Ιγκουαίν τα οποία προφανώς δεν έπρεπε να μετρήσουν κέρδισε την Τζένοα 2-1 και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι οφείλω να πω ότι η Νάπολι ήταν πολύ καλύτερη της Τζένοα και δίκαια πήρε τη νίκη, βάσει εικόνας. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Μπενίτεθ διαθέτει τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά αλλά στα μετοπισθεν υπάρχουν θέματα. Στο απουσιολόγιο του Μπενίτεθ υπάρχουν ο νεοφερμένος Μίτσου, ο Ζουνίγκα, ο Κουλιμπαλί, ο Ινσίνιε και ο Γκουλάμ ενώ ως αμφίβολος δίνεται ο Γκάργκανο. Απ την άλλη η Κιέβο, βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, προέρχεται από δύο σερί ήττες, εντός προγράμματος από Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Μάλιστα στο Τορίνο οφείλω να πω ότι ήταν αρκετά καλή. Η Κιέβο, με τον Κονέ τιμωρημένο, δεν πείθει ότι μπορεί να κόψει βαθμούς απ τη Νάπολι, αν η Νάπολι εμφανιστεί σοβαρή και δεν χάσει ως συνήθως πληθώρα ευκαιριών. Το διπλό στο 1,75, ούτε κρύο ούτε ζέστη.

299 1 1,50 (18:00)
Η Σαουθάμπτον παρ ότι θεωρητικά ήταν αποδειναμωμένη, κάνει τρομερή χρονιά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Βρίσκεται στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και εντός έδρας μετρά (7-2-2). Οι Άγιοι και σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια και σήμερα υποδέχεται την αποδυναμωμένη εσχάτως Σουόνσι αφού πούλησε τον καλύτερό της παίχτη, του φορ Μπονί που πήγε στη Σίτι. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την απουσία του Σίγκουρτσον στα χαφ και του Κι που λείπει στο Ασιατικό κύπελλο, αναμφίβολα μιλάμε για σημαντικές απώλειες για το αποψινό παιχνίδι. Όπως και να το κάνουμε ο δε στρίβω Γκομίς δε γίνεται να καλύψει το κενό του Μπονί. Βέβαια και η Σαουθάμπτον έχει εκτός τρεις βασικούς. Συνοψίζοντας, φόρμα, αγωνιστικά νέα, εικόνα ομάδων και μομέντουμ μας οδηγούν στον άσσο. 1,50 στον ΟΠΑΠ, 1,57 έξω.

Καλή τύχη και καλό μήνα.