Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Εκτιμήσεις Τετάρτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας! Χθες απείχα από το να ανεβάσω στήλη και μάλλον καλά έκανα, γιατί ναι μεν θα πρότεινα την Παρί με την Τσέλσι Χ, αλλά θα έχανα το Goal/Goal της Σαχτάρ με την Μπάγερν, που κανένας δεν περίμενε το τελικό σκορ να μείνει στο 0-0. 

Στα σημερινά τώρα, αφμιταλεύντηκα έντονα για το αν πρέπει να παίξω και να ανεβάσω κάποια πρόταση...Ας πούμε προσωπικά δεν θεωρώ φαβορί την Πόρτο απέναντι στην Βασιλεία. Οι αποδόσεις αδικούν την γηπεδούχο Βασιλεία (3,80-3,20-2,20). Ποιός ο λόγος; Η Βασιλεία έχει υποτάξει στο καμίνι-γήπεδό της τόσα θηρία, θα τρομάξει με την Πόρτο που δεν είναι καν όπως ήταν παλιότερα; 

Όσον αφορά το παιχνίδι της Σάλκε με την Ρεάλ, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να παίξω διπλό την Ρεάλ σε απόδοση 1,44 έξω (1,37 στον ΟΠΑΠ). Έλεος, σε προημιτελική φάση Champions League βρισκόμαστε. Δηλαδή στον επαναληπτικό η Ρεάλ στο γήπεδο της θα δίνεται 1,20;;;  Θα μου πεις μα πέρυσι νίκησε 1-6 τέτοιες μέρες πάλι, η Ρεάλ ψάχνει αντίδραση κτλ..

Ωραία, ας πει ο καθένας ότι θέλει. Πολύ απλά εγώ δεν δέχομαι να παίξω το διπλό της Ρεάλ, προτιμώ την κόντρα ή το under αουτσάιντερ φαβορί, ακόμα και το 0-1 goal. Με τα πολλά θα τολμήσω να παίξω και να ρισκάρω (όπως κάνω τις περισσότερες φορές) και θα προσθέσω μέσα και παιχνίδι από το Λιμπερταδόρες σε μία τριάδα σε σύστημα 2/3:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ: 1 στο 3,80 (ή 1Χ στο ικανοποιητικό 1,70 για όσους θέλουν να ρισκάρουν λιγότερο)

ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Under στο 2,35 (ή 1Χ στο 2,80)

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: 2 στο 2,00

Μου αρέσει επίσης και ο άσσος της Κόλο Κόλο, ομάδα που όσες φορές την έχω στηρίξει, με έχει πληρώσει. Η παραπάνω τριάδα, το ξαναλέω και το λέω συχνά εμπεριέχει έντονα το σημείο του ΡΙΣΚΟΥ, όλοι παίζουν πχ 2 την Ρεάλ και over, εμείς την κοντράρουμε και διαλέγουμε το under κτλ..Όσοι δεν είστε διατεθειμμένοι να ρισκάρετε, μην παίζετε.

Καλό απόγευμα και καλή μας επιτυχία!

Kokki.