Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΛΛΟ 1,95 ΚΑΙ ΆΛΛΟ 2,50

Εύκολα, ξεκούραστα πλήρωσε η δυάδα χτες για όσους ακολούθησαν με το διπλό της Μπέρι και το γκολ/γκολ στο Πιτέρμπορο Ροτσντέιλ. Μία δυάδα απόδοσης περίπου στο 3,35 που είχε καθαρίσει ήδη από το πρώτο 20λεπτο των αγώνων!! Στο live πέρασε και ο άσσος της Κουιν Οφ Σαουθ που επίσης προτάθηκε στο facebook κ στο twitter. Γι αυτό επαναλαμβάνω κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας και φυσικά να ανταλλάσσουμε απόψεις.

290 1 1,50 (14:30)
Η νεοφώτιστη Λειψία μετρά μολις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, απόρροια αυτής της κοιλιάς είναι το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον στην 7η θέση, στο -5 από τις θέσεις ανόδου. Φυσικά ο προπονητής Τσόρνινγκερ ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις πλήρωσε το μάρμαρο και βρέθηκε στον γερμανικό ΟΑΕΔ. Η Λειψία μπορεί να είναι νεοφώτιστη αλλά έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, το πιο ακριβό, ρόστερ θα έλεγα επιπέδου Bundesliga. Η εκτίμηση η δική μου είναι ότι αυτή η ομάδα θα ανέβει. Υποδέχεται, με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, την ΦΣΒ Φρανκφούρτη που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, στην 11η θέση είναι και έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Ο άσσος στο 1,50 είναι νορμάλ. Και εγώ αν ήμουν μπουκ κάπου εκεί θα τον έδινα. 

178 2 1,40 (15:00)
Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για το διπλό του Παναθηναϊκού κόντρα στον διαλυμένο ΟΦΗ; Δε νομίζω. Κακά τα ψέματα ο ΟΦΗ διατηρήθηκε εν ζωή με μόνο στόχο να κόψει βαθμούς από ΠΑΟΚ και από Παναθηναϊκό για ευνόητους λόγους. Με ρόστερ 14-15 παιχτών δεν πας πουθενά. Άραγε που βρέθηκαν τα χρήματα για να πληρωθούν και να γίνουν οι αγώνες; Το κλίμα στις εξέδρες θα μυρίζει μπαρούτι λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων αλλά εύκολα-δυσκολα θα το καθαρίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Διπλό.

338 2 1,95 (22:00)
Καταρχήν κουβέντα κάνουμε για το διπλό στο 2,50 που κυκλοφορεί έξω και όχι στο αστείο 1,95 του ΟΠΑΠ. Άλλο 1,95 και άλλο 2,50. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά όταν στην ίδια αγωνιστική γκελάρει τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Παρί χτες που ισοφαρίστηκε στα χασομέρια δίνεται μία τεράστια ευκαιρία για τη Λυών να ξεφύγει στο +4 από Μαρσέιγ και Παρί. Εντάξει απ τη Λυών λείπουν τα μισά γκολ, αφού εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ Λακαζέτ (22/21) αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα παιχνίδι που θα δώσει άλλη ώθηση στην κούρσα του τίτλου στη Λυών. Μία Λύων που έβγαλε τα δυο ντέρμπι με Μονακό και Παρί παίρνοντας δύο ισοπαλίες. Με τον γκολκίπερ Λόπεζ να κατεβάζει ρολά. Ακίνδυνα επιθετικά βέβαια η Λυών, επηρεασμένη από την απουσία του Λακαζετ. Από την άλλη η Λοριάν βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ εντός έδρας μετρά (4-3-5). Προέρχεται βέβαια απ τη νίκη με 3-1 επί της Ρεμς που ήταν αρκετά καλή. Ωστόσο εδώ έχουμε να κάνουμε με μία χρυσή ευκαιρία για τη Λυών, το 2,50 μου κάνει και παίρνω το ανάλογο ρίσκο.

Καλή τύχη.