Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ...

Τέσσερα στα έξι έδειξε ο χθεσινός μας απολογισμός μιας και η Μπάρι με την Ντανφέρμλιν για πολλοστή φορά να μας προδίδουν. Αμφότερες τις ομάδες, λόγω ρόστερ, τις έχω κυνηγήσει αρκετά αλλά χωρίς αποτέλεσμα όπερ και σημαίνει ότι μπαίνουν στη black list. Περνώντας στα σημερινά, το κουπόνι είναι αλήθεια ότι δεν προσφέρει και ιδιαίτερες συγκινήσεις. Γι αυτό και έχω κρατήσει μόλις ένα σημείο, το διπλό της Φιορεντίνα.

260 2 1,90 (16:00)
Η Κιέβο που έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα και φασούλι στο φασούλι καταφέρνει και διατηρείται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Φιορεντίνα από την άλλη δείχνει να ανεβάζει σιγά σιγά στροφές, προέρχεται από το χορταστικό από άποψη θεάματος 4-3 επί της Παλέρμο, αλλά το μείζον πρόβλημα για την ομάδα του Μοντέλα είναι στην επίθεση εκεί όπου ο Ρόσι είναι μονίμως τραυματίας και ο Γκόμες δεν πετυχαίνει ότι κεφτέ με πιρούνι. Ο Μοντέλα εν τω μεταξύ έκανε και κάτι δηλώσεις που έλεγε ότι εκείνος όταν δε μπορούσε να σκοράρει ούτε στην προπόνηση αποσύρθηκε παρ ότι  είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, άπαντες θεώρησαν ότι ήταν σπόντα για τον Γκόμες εκείνος όμως το διέψευσε κατηγορηματικά. Σήμερα πάλι με τον Γκόμες ξεκινάει μπροστά. Ούτως η άλλως η ποιότητα της Φιορεντίνα είναι η μεσαία της γραμμή. Η απόδοση του διπλού έχει αρχίσει και κατηφορίζει, πλέον κυμαίνεται σε επίπεδα ΟΠΑΠ. 

Να σας πω τέλος, ότι αύριο θα ανέβει κείμενο με το τι δείχνουν οι αποδόσεις των μπουκ για τις εκλογές όπως έχουμε κάνει σε όλες τις εκλογές. Βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα... stay tuned

Επίσης μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας και όχι μονο.

Καλή τύχη.