Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΔΥΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΔΑΡΙΚΟ...

Χρόνια και Καλή Χρονιά σε όλους!

Πρώτη στήλη εκτιμήσεων για το νέο έτος και ελπίζω να μπει με το δεξι, σε ένα μικρό κουπόνι όπου οι επιλογές μας είναι περιορισμένες και για αυτό σήμερα έχω καταλήξει σε μία δυάδα,

156 goal/goal 1.55 (17:00)
Η Τζίλιγχαμ όπως έχω γράψει και παλαιότερα είναι η ομάδα ορισμός του γκολ/γκολ και των πολλών τερμάτων. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχει εννέα γκολ/γκολ. Η Τζίλιγχαμ επίσης διαθέτει την τέταρτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος αλλά εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα. Το αμυντικό πρόβλημα αυτό, πλήρωσε ο προπονητής της και απολύθηκε. Σήμερα αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο βοηθός του Τέιλορ. Από την άλλη και η Πορτ Βέιλ δέχεται γκολ ενώ εντός έδρας σκοράρει, πιο συγκεκριμένα έχει σκοράρει στα οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της. Το αμφίσκορο είναι μία καλή επιλογή.

174 2 1,75 (17:00)
Η Στρανράερ προέρχεται από τη σφαλιάρα στην έδρα της από την Στενχάουσμιουρ, η οποία την έφερε ισόβαθμη πλέον στην πρώτη θέση με την Φόρφαρ. Η Στρανράερ έχασε με αυτόν τον τρόπο ένα αήτττητο 13 αγώνων και σήμερα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις νίκες καθώς φιλοξενείται από την προτελευταία Έιρ. Μία Έιρ που δέχεται για πλάκα γκολ, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση της κατηγορίας, ενδεικτικό αυτού είναι ότι αν δει κανείς τα έξι τελευταία παιχνίδια δέχεται περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι. Η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και πλησιάζει την απόδοση του ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.