Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΝΑ Χ ΑΠ΄ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...

Καταρχήν οφείλω και δημόσια να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο νέο συνεργάτη μου στο Betsecret, Μιχάλη Κοκκίνη που είναι σε μεγάλη φόρμα, κάτι που φάνηκε τόσο από την 4αδα με αποδ 17 την προηγ. Κυριακή, την Τρίτη που έβγαλε 3 στα 4 στο σύστημα που πρότεινε και χτες πάλι 2 στα 3 στο σύστημα που πρότεινε, με πολύ καλές αποδόσεις και όσοι ακολούθησαν θα είχαν καλό κέρδος ακόμα και με ένα παιχνίδι χαμένο. Ο Μάικ είναι απ τα άτομα που τα έβαλα στα στοιχηματικά μονοπάτια και ωρίμασαν οι συνθήκες και τον έφερα στο Betsecret. Λέτε ο μαθητής να περάσει το δάσκαλο; Ουδείς ξέρει....

Πάμε τώρα στα δικά μας,

137 γκολ-γκολ 1,50 (17:00)
Η Τζίλιγχαμ είναι η ομάδα ορίσμος του γκολ-γκολ και του over, στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετρά 9 γκολ-γκολ και οχτώ over. Σκοράρει και δέχεται γκολ για πλάκα και σήμερα αντιμετωπίζει την Κρου που έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και ελπίζοντας ότι και η Κρου το έχει το ένα γκολ μιας και πίσω μπάζει η Τζίλιγχαμ θα πάω στο αμφίσκορο.

171 2 1,45 (17:00)
Τρεις σερί γκέλες με δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τη Ντανφέρμλιν είναι πολλές νομίζω και ήρεθ η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Η Ντανφέρμλιν που έχει απ τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας και στοεύει στην απευθείας άνοδο, έχει βρεθεί στο -8 απ την πρώτη Στρανράερ αλλά αφενός έχει ενα παιχνίδι λιγότερο και η Στρανράερ παίζει ντέρμπι με τη δεύτερη Φορφαρ όπερ και σημαίνει ότι μπορεί να χάσει βαθμούς. Η Στέρλινγκ Αλμπιον είναι τελευταία, έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και για μένα το διπλό δύσκολα θα σπάσει. 1,57 εξω, είναι νορμαλ και εγώ τόσο θα το έδινα το 1,45 του ΟΠΑΠ ειναι ασχολίαστο.

401 Χ 3,15 (19:30)
Δύο καλοί φίλοι παίζουν σήμερα στα Χανιά, ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος. Μια φορά και έναν καιρό που λέτε ήταν τελευταία αγωνιστική, πέρσι συγκεκριμένα, τα φιλαράκια ήεθλαν Χ για να σωθούν και ως εκ δια μαγείας ήρθε. Το Χ πόσο πλήρωνε? 1,30-1,35... Θυμάστε βέβαια ότι αμφότερες συμμετείχαν πέρσι και στη θεωρία της τριγωνομετρίας... δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο... Δε ξέρω φέτος τι θα γίνει, αλλά βλέπω ότι το Χ δε χαλάει κάποια από τις δύο ομάδες. Ένας βαθμός στο σακούλι ακόμα.

Καλή τύχη