Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗ...

Mετά από ένα αρκετά καλό κουπόνι μεσοβδόμαδα όπου πέρασαν αρκετά σημεία το τρέχον κουπόνι του Σ/K θα το χαρακτήριζα σε γενικές γραμμές μέτριο, δεν είναι σαν το προηγούμενο που βγήκα με τίτλο στις εκτιμήσεις την Κυριακή, τριάδα για φίλημα η οποία και πέρασε. Στα σημερινά τώρα,


133 1 1,75 (15:00)
Η Βεροια κάνει εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στην 7η θέση ενώ εντός έδρας είναι αήττητη και μετρά (4-1-0). Η Βέροια προέρχεται από πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νικη αλλά με καλές εμφανίσεις, τα τρία εξ αυτών δύσκολα, με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Παναθηναικό. Ο Γκρανέρο έδωσε ανάσες σε καποιους βασικούς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να τους έχει φρέσκους για το σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Καλτσάς, Κόμπορα, Ντουμίτρου και Μπεν κάνουν παπάδες και εγγυόνται γκολ Ο Πλατανιάς από την άλλη βρίσκεται στη 12η θέση, έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδαίτερο, θα σωθεί με άνωθεν εντολή και σημειώστε από τώρα το Πλατανιάς Βέροια γιατί ο Πλατανιάς θα χρειάζεται λογικά βαθμούς. Σήμερα η ομάδα των Χανίων πέραν της γνωστής αδυναμίας που εμφανίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει και απουσίες. Ο ΟΠΑΠ εκανε το λάθος και άνοιξε το παιχνίδι στο 1,85, σήμερα τον κατέβασε στο 1,75. Εξω είναι στο 1,80 και είναι αποδεκτός.

196 1 1,50 (17:00)
Η Είρ είναι σε τραγική κατάσταση με 5 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχοντας υποχωρήσδει αρκετά στη βαθμολογία. Από την άλλη η Ντανφέρμλιν έκανε το come back με την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Στέρλινγκ Αλμπιον, εντός έδρας είναι δυνατή ενώ έχει μακράν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Δε βλέπω έκπληξη, με τον έναν ή τον  άλλον τρόπο θεωρώ ότι θα το πάρει παιχνίδι. 

239 Goal/Goal 1,65 (21:00)
Η Καεν που προέρχεται από την βαριά ήττα με 5-1 από την Γκινγκαμπ, σκοράρει και δέχεται εύκολα γκολ, μετρώντας 9 σερί γκολ γκολ. Η Νις από την άλλη ναι μεν δεν είναι τόσο παραγωγική αλλά πιστεύω ότι έστω ένα γκολ το έχει. Χαμηλά πολύ στον ΟΠΑΠ έξω κυμαίνεται γύρω στο 1,85.

Καλή τύχη.