Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, για ακόμη μία φορά πλήρωσε η προτεινόμενη τριάδα με τον άσσο της Βέροιας που ηταν και το δυνατό μου σημείο, το γκολ/γκολ στο Καεν Νις και τον άσσο της Ντανφέρμλιν. Αυτά ανηκούν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου θα επιμείνω ελληνικά,


274 2 1,50 (15:00)
Λίγο έως πολύ φαντάζομαι καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου για το διπλό του ΠΑΟΚ και δε χρειάζεται ιδιαίτερες αναλύσεις. Μετά τη γκέλα μεγατόνων χτες του Ολυμπιακού, που ουδείς την περίμενε μιας και ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, κόντρα στον ΠΑΣ, ο ΠΑΟΚ με νίκη σήμερα ξεφεύγει στο +7 από τον Ολυμπιακό και προφανώς αποκτά προβάδισμα τίτλου, αρκετά σημαντικό. Όλοι στον ΠΑΟΚ ζουν για το αποψινό παιχνίδι, προφανώς υπάρχει ενθουσιασμός, το κλίμα είναι εξαιρετικό κι όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι μία χρυσή ευκαιρία. Η Ξάνθη ναι μεν είναι βελτιωμένη με τον Λουτσέσκου στον πάγκο άλλα μέχρι εκεί. Αν δεν παρασυρθούν οι παίχτες του Αναστασιάδη από τον ενθουσιασμό τους θα το πάρουν το παιχνίδι. Διπλό.

316 2 2,30 (19:30)
Καταρχήν η απόδοση του διπλού στον ΟΠΑΠ υστερεί σε σχέση με αυτές των άλλων εταιρειών που το έχουν το διπλό στο 2,50 και επ αυτού κάνουμε κουβέντα, διότι το 2,30 είναι πολύ οριακό. Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά, θυμίζει κάτι από πέρσι. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός έπαιξε τρομερή μπάλα, κινδύνευσε σε κάποιες στιγμές, αλλά μπροστά έκανε φάσεις ασχέτως αν η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό. Σήμερα με τον Μπεργκ βασικό, δεν νομίζω αυτά να χάνονται. Παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα, κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Σας θυμίζω ότι πέρσι ο Παναθηναϊκός έχασε στην Τρίπολη 1-0, με την απίστευτη γκάφα του Ζέκα, σε ένα παιχνίδι που είχε πατήσει τον Αστέρα Τρίπολης αλλά την πλήρωσε από ένα ατομικό λάθος. Προφανέστατα κάθε άλλο παρά εύκολο είναι το παιχνίδι, ο Αστέρας είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, ομάδα συνόλου, Αλλά θεωρώ ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα μετά και τη γκέλα του Ολυμπιακού και την πιθανότητα το τριφύλλι να βρεθεί πάνω από τον Ολυμπιακό και θεωρητικά να μπει στο κόλπο του πρωταθλήματος, δεν θα χαθεί η ευκαιρία. Διπλό λοιπόν.

Όσον αφορά τη Β Εθνική, τσεκάρετε τους άσσους του Αχαρναικού και του Απόλλων Καλαμαριάς.

Καλή τύχη.