Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ....

Τέτοιο ξάφνιασμα για τη χθεσινή ανατροπή του Ολυμπιακού είχαμε να νιώσουμε απ όταν ανακαλύψαμε ότι οι Χρυσαυγίτες υμνούν τον Χίτλερ. Όλη η Ελλάδα χτες έπαιζε ανατροπή τον Ολυμπιακό και όσοι ήσασταν εκείνη την ώρα μέσα στις εταιρίες για live θα είδατε ότι το παιχνίδι συνεχώς κλείδωνε, η απόδοση του διπλού έπεφτε συνέχεια, σε κάποια στιγμή στο β ημίχρονο ανοίγειθ στο 1,72 και ξαφνικά κάνει βουτιά στο 1,44, σαν να σου λέει ο μπουκ ότι εδώ θα γίνει η ανατροπή. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο, οι αριθμοί, οι αποδόσεις μιλάνε από μόνες τους.

Στα δικά μας τώρα, χτες δεν τα πήγαμε καθόλου καλά αφού είχαμε ένα στα τρία, τόσο η Σάλκε όσο και η Σαουθάμπτον δεν επαληθεύτηκαν ενώ η Αρμπρόουθ που ήταν και το δυνατό μου σημείο πέρασε. Η Σαουθάμπτον στο 0-0 έχασε πέναλτι ενώ η Σάλκε στο α ημίχρονο ήταν σαφέστατα καλύτερη της Κολωνία, δεν το λέω ως δικαιολογία απλά τα αναφέρω. 

Στα σημερινά τώρα, είναι αρκετά δύσκολο το πρόγραμμα, γι αυτό και έχω κρατήσει μόνο μία δυάδα.

289 2 draw no bet 2,15 (22:00)
Ο ΟΠΑΠ έχει δώσει στο διπλό 2,45, έχοντας κόψει το καρπούζι στη μέση, τη στιγμή που έξω το διπλό είναι στο 3,00 !!!! Συνεπώς μιλάμε για διαφορετικό παιχνίδι, ο ένας παίχτης αγοράζει το διπλό στο 2,45 και ο άλλος στο 3,00. Μιλάμε για χαοτική διαφορά. Παρά ταύτα δεν θα πάω στο διπλό, προτιμώ το διπλό draw no bet, ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρω τα χρηματά μου πίσω. Η Μαρσέιγ προς το παρόν απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και η δουλειά του Μπιέλσα φαίνεται στο γήπεδο και αποδίδει καρπούς. Απ την άλλη η Μονακό πήρε μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Ζενίτ και προκρίθηκε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα βέβαια έχει μείνει πίσω μιας και βρίσκεται στην 8η θέση. Εξωαγωνιστικά έχουν βγαίνουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι θα υπάρξουν πωλήσεις παιχτών, περικοπές συμβολαίων. Κάτι σαν μνημόνιο δηλαδη. Αλλά ουδείς ξέρει με ακρίβεια τι πρόκειται να γίνει. Επί των αγωνιστικών, ο Μπερμπάτοφ είναι εκτός για τους Μονεγάσκους. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι και κάθε άλλο παρα εύκολο θα είναι γι τη Μαρσέιγ αλλά θεωρώ ότι αξίζει το διπλό συνυπολογίζοντας και την κούραση της ομάδας του Ζαρντίμ από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

295 2 1,50 (01:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στη μάχη του τίτλου στην Αργεντινή. Η Ράσινγκ υποδέχεται τη Γοδόι και με νίκη παίρνει πρωτάθλημα ενώ η Ρίβερ παίζει εκτός με την Κίλμες που θέλει νίκη δική της και μη νίκη της Ράσινγκ για να πάει τον τίτλο σε αγώνες μπαράζ. Διότι αν έρθει ισοπαλία η Ράσινγκ και η Ρίοβερ κερδίσει, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην κορυφή και θα έχουμε αγώνες μπαράζ. Αν η Ράσινγκ χάσει και η Ρίβερ κερδίσει, η Ρίβερ παίρνει το πρωτάθλημα. Προφανέστατα, αν η Ρίβερ σημερα δεν κερδίσει αυτομάτως η Ράσινγκ στέφεται πρωταθλήτρια. Θεωρώντας ότι η Ρίβερ θα το καθαρίσει το παιχνίδι και θα περιμένει κάποιο δώρο τςη Γοδόι θα πάω στο διπλό. Η Κίλμες βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, μετρά τρεις σερί ήττες, έχοντας μία μόλις νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Το διπλό είναι στον ΟΠΑΠ στο 1,50, έξω λίγο παραπάνω στο 1,57.