Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΑΒΟΡΙ...

Μετά από ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου κύλησε σε γενικές γραμμές καλά, αν εξαιρέσουμε φυσικά την ήττα του ΠΑΟΚ, που προσωπικά κάθε άλλο περίμενα, φανταστείτε ότι τον άσσο του ΠΑΟΚ μαζί με τη Σάλκε τα είχα παίξει από Δεύτερα, τα δύο δυνατά σημεία που προτάθηκαν δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη. Κακά τα ψέματα ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δε μπορεί να αντεπεξέλθει με τον τίτλο του φαβορί, είτε αυτό είναι πρωτάθλημα είτε αυτό είναι Ευρώπη.

Περνώντας στα σημερινά τώρα, όπως θα δείτε και παρακάτω έχω επιλέξει μία τριάδα από φαβορί σε νορμάλ αποδόσεις. Πιο αναλυτικά:

150 1 1,60 (16:30)
Η Σάλκε με τον Ντι Ματέο στον πάγκο έχει μεταμορφωθεί, τρεις σερί ήδη νίκες στη Μπουντεσλίγκα, με τελευταία αυτή με 4-0 επί της Στουτγάρδης ενώ μεσοβδόμαδα νίκησε εκτός έδρας την Μάριμπορ και πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό και σήμερα κόντρα στην μέτρια Κολωνία μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Η Κολωνία είναι σε τελείως αντίθετο μομέντουμ με τρεις σερί ήττες, αν και με την Άουγκσμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι, έτσι λίγο που το βλεπα δεν ήταν τόσο κακή. Η παράδοση δείχνει Σάλκε, με 6 νίκες στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις. Άσσος λοιπόν όχι στο 1,60 του ΟΠΑΠ, στο 1,90-1,95 που είναι έξω. Ο άσσος έχει ανέβει αισθητά πολύ λόγω του γεγονότος οτι ο Χουντελααρ αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και ειναι 50-50. Αν δεν αγωνιστει ο Ολλανδός δεν υπάρχει αλλος αξιος αντικαταστάτης δεδομένου οτι ειναι εκτός οι Φαρφάν, Ντράξλερ και Ομπάσι. Συνεπώς είτε ρισκάρουμε και το αγοράζουμε στο 1,95 με την ευχή να παίξει ο Χούντελααρ αλλιώς το αφήνουμε. Κλείνω προς την πρώτη περίπτωση ελπίζοντας σε συμμετοχή του Χούντελααρ διότι αν δεν παίξει, δεν το βλέπω τον άσσο.

156 2 1,70 (17:00)
Κοιτάζοντας κάποιος τα νούμερα και μόνο θα δει ότι η Σαουθάμπτον που πήγαινε τρένο και από νίκη σε νίκη, μετρά τρεις σερί ήττες, άρα θα υπέθετε κανείς ότι η ομάδα κάνει κοιλιά. Είναι όμως έτσι; Νομίζω όπως όχι, διότι πολύ απλά οι τρεις ήττες που είχε η Σαουθάμπτον ήταν από Μάντσεστερ Γ., Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Άρα πρόκειται για ήττες εντός προγράμματος. Σίγουρα η πορεία της Σαουθάμπτον ήταν πέρα από το αναμενόμενο διότι σε σχέση με πέρσι είχε χάσει σχεδόν ότι καλύτερο διέθετε, παρα ταύτα είναι στην 5η θέση και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην προτελευταία Μπέρνλι, που εντός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε οχτώ παιχνίδια και γενικότερα θεωρώ ότι μαζί με την Λέστερ θα είναι οι δύο ομάδες που θα μας κουνήσουν μαντίλι στο τέλος της σεζόν. Το διπλό είναι στο 1,70 στον ΟΠΑΠ, ελαφρώς παραπάνω έξω. Για να είμαι ειλικρινής το θέλα γύρω στο 1,85, έξω στο 1,75 έκανα τα στραβά μάτια και το έβαλα στο παρολί μου.

212 2 1,50 (17:00)
Δε νομίζω ότι χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για την κόντρα της Ιστ Στέρλινγκ. Η Αρμπρόουθ ούτως ή άλλως είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, έχει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας ενώ η Ιστ Στέρλινγκ έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Το παιχνίδι εξαρτάται από τους φιλοξενούμενους που αν παίξουν λίγο σοβαρά θα το καθαρίσουν το παιχνίδι. 1,50 στον ΟΠΑΠ το διπλό, 1,57 έξω.

Καλή τύχη.