Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα στους φίλους και φίλες του betsecret !!!!!!!
Η μεγάλη αγάπη της στήλης έκανε και πάλι το χρέος της , κέρδισε 1-0 με γκολ του παιχταρα του Χουντελαρ και μας χάρισε την απόδοση του 1,85. Τα λέγαμε οτι η Σαλκε θα αρχίσει να ανεβαίνει και μάλιστα σας είπα οτι θα δειτε πλεον μια διαφορετική Σαλκε , πιο αμυντική , πιο σφιχτή.
Πάμε στα σημερινά:

Ξεκινάω με τον αγώνα του Αστερα με τον Ολυμπιακο. Δεν θέλω να σας κρύψω οτι δεν θα το πρότεινα διπλό το συγκεκριμένο παιχνίδι ΑΛΛΑ: (με μεγάλη ανω και κάτω τελεία !!!)
1) Ο Ολυμπιακος βρίσκεται ηδη στο -3
2) Ο Μαρινακης μετά τον αγώνα με τον Πανιωνιο για το κύπελλο πήγε στου ρεντη και ζήτησε νίκες , θέτοντας ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα.
3) Θα ηγηθεί ο ιδιος σήμερα της αποστολής στην Τρίπολη και ολοι λίγο πολυ ξέρουμε τι σημαίνει οταν ο ίδιος ο πρόεδρος παει μαζι με την ομάδα.
4) ΚΑΘΑΡΑ δική μου άποψη , με παραξένεψε το διπλό του Οφη στην λεωφόρο και στα καπάκια εύκολο διπλό του Αστερα μέσα στην Κρητη. Δεν θέλω να αρχίσω να λεω για θεωρίες συνωμοσίας απλα σας παραθέτω την γνώμη μου.
5) Ο Σπαθας δεν θα σφυρίξει έδρα (ειναι κληρονομικό)
Σαφώς και οι απουσίες του Τσορι και του Αφελαι είναι μεγάλες αλλά ο Ολυμπιακός καίγεται σήμερα για το διπλό , με αντερ μαζί λογικά. ΔΙΠΛΟ

Αυτό είναι το βασικό μου ποντάρισμα για σήμερα !!!!!
Απο μεσαίες αποδόσεις πιστεύω οτι το διπλό της ΠΑΡΙ και το διπλό της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ δεν σπάνε. Ειναι στο 1,50 περίπου το καθένα.

Επίσης πιστεύω οτι δεν θα υπάρξει νικητής στον αγώνα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ.


                                                             ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΒΑΣΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       2       (1,70)

ΔΥΑΔΑ:

ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ      2      (1,47)
ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ                          2       (1,50)

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ       Χ       (3,10)
ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ                 Χ       (3,40)