Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ....

 
Μετά από δύο μήνες απουσίας, από σήμερα θα είμαστε και πάλι μαζί.  Ομολογώ ότι μου έλειψε αυτή η καθημερινή τριβή, η παρέα στο twitter όταν έκανα live betting άλλωστε πάμε ήδη για το έβδομο χρόνο λειτουργίας του site. Αυτό το διάστημα των δύο μηνών, οι φίλοι συνεργάτες θεωρώ ότι ήταν πολύ καλοί, το διαπιστώσατε και εσείς όταν μίλαγα για δυνατές μεταγραφές το Σεπτέμβριο, παρά τις όποιες αποτυχίες υπήρχαν, άλλωστε αν μπορούσαμε να προδικάσουμε τα αποτελέσματα, πιστέψτε με δε θα ήμουν εδώ αυτή τη στιγμή αλλά κάπου σε κάποια εξωτική παραλία. 

Έτσι λοιπόν από σήμερα αναλαμβάνω και πάλι το BetSecret και μαζί με τα παιδιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερό δυνατό αποτέλεσμα. Θυμίζω επίσης ότι κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις τόσο από μένα όσο και από τους άλλους δύο συνεργάτες. Όπως έγινε χθες το βράδυ όπου ο Κωνσταντίνος Μ. έβγαλε τριαδα 3πλασιασμού για ζέσταμα από το NBA. 

Αρκετά όμως φλυάρησα και ας περάσουμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα.

147 1 1,60 (16:00)
Η Κατανία για μία ακόμα φορά έδειξε ότι εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της και ηττήθηκε με 1-0 από την Αβελίνο. Αυτή ήταν και η τέταρτη ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η Κατανία όπου ξεκίνησε με όνειρα για την άνοδο και έχει φτάσει αισίως στην 16η θέση!! Βάσει ρόστερ θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα οι Σικελοί θα ανέβουν αγωνιστικά και βαθμολογικά. Μέσα στη Σικελία η Κατάνια μεταμορφώνεται και κόντρα στην μετριότατη Βαρέζε, του (0-2-4) εκτός έδρας και των πολλών απουσιών θα επιστρέψει στις νίκες. Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν καταφέρει η Βαρέζε και δεν χάσει από την Κατάνια. Άσσος στο 1,70 έξω. 

158 1 1,70 (16:30)
Εδώ για να μαι ειλικρινής περίμενα πιο χαμηλά τον άσσο. Άνοιξε γύρω στο 1,80, πλέον παίζεται γύρω στο 1,75. Η Χοφενχάιμ έχασε μόλις την προηγούμενη βδομάδα το αήττητο που κράταγε από την αρχή της σεζόν. Μετά από αυτό το αήττητο των εννέα πρώτων αγωνιστικών, ηττήθηκε 3-1 από την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας, σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Μπουντεσλίγκα. Είναι λοιπόν ζητούμενο να δούμε το πως θα αντιδράσει στην πρώτη της ήττα στη σεζόν αλλά η Χοφενχάιμ μας έχει αποδείξει ότι με ομάδες του χεριού της, μέσα στο Ραιν Νέκαρ Αρένα μπορεί και τις καθαρίζει. Η Κολωνία δεν έχει να επιδείξει και κάτι το ιδιαίτερο, στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας και τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Άσσος λοιπόν.

203 2 1,55 (17:00)
Η Χιμπέρνιαν είναι απ τα βαριά ονόματα της φετινής Τσάμπιονσιπ στην Σκωτία μαζί με τη Ρέιντζερς και τη Χαρτς φυσικά. Η Χιμπέρνιαν προέρχεται από μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, δείχνει όμως να ανεβάζει στροφές, είναι στην 4η θέση που οδηγεί και στα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη η Καούντεμπιθ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις δύο νίκες σε έντεκα παιχνίδια. Διαθέτοντας παράλληλα και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 30 γκολ ήδη παθητικό. Σχεδόν δηλαδή τρία γκολ ανά παιχνίδι. Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει, αν παρουσιαστεί σοβαρή η Χιμπέρνιαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το πάρει το παιχνίδι. Η απόδοση του διπλού πέφτει ήδη από χτες, πλέον έχει σορταριστεί σε επίπεδα ΟΠΑΠ.

Καλή τύχη.