Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ....

Καθόλου καλά δεν κύλησε η χθεσινή μέρα, για να τα λέμε όλα, ειδικά στη Β Βραζιλίας, που ναι μεν πέρασε το δυνατό μου σημείο το διπλό της Μπραγκαντίνο αλλά δεν πέρασε η Μπόα. Η οποία Μπόα κατάφερε να ηττηθεί από την αδιάφορη, υποβιβασμένη, διαλυμένη Ικάσα. Πραγματικά περί κατορθώματος πρόκειται. Εντάξει εμείς χάσαμε ένα δελτίο και η Μπόα την άνοδο. Κατά τα λοιπά η Ιστ Φάιφ έμεινε στο 1-1 με την Ιστ Στέρλινγκ ενώ και η Γκρίσμπι έμεινε επίσης στο 1-1. Πάμε στα φρέσκα,

405 1 1,45 (17:15)
Είναι φανερό ότι η Νίκη Βόλου δε μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Το κλίμα στην ομάδα είναι νοσηρό, με τον πρόεδρο της να θέλει να πουλήσει την ομάδα.  Και γενικότερα δε φαίνεται φως στο τούνελ και μπορούμε να πούμε ότι από Νοέμβριο ήδη ξέρουμε την πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε στην football league. Η Νίκη Βόλου είναι ο αδύναμος κρίκος της κατηγορίας και συνεπώς είναι μία τρομερή ευκαιρία για τον Πανιώνιο να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει, τρεις εύκολους βαθμούς στο τσουβάλι. Άσσος.

352 2 1,70 (22:00)
*προτελευταία αγωνιστική
Νίκη ίσον τίτλος για τη Ρασινγκ, μιας και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γοδόι Κρουζ. Η Ρασινγκ είναι πρώτη και στο +2 από Ρίβερ και Λανούς. Εκτός έδρας τα πηγαίνει περίφημα, μετρά (6-1-2), το κλίμα στην ομάδα, στους οπαδούς είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Άπαντες ζουν και αναπνέουν για τον τίτλο. Δεν είναι λίγο πράγμα για τη Ρασινγκ ένας τίτλος. Η Ροζάριο από την άλλη είναι αδιάφορη, όσο αδιάφορη μπορεί να θεωρηθεί μία ομάδα στην Αργεντινή. Δεν έχει κάνει καλό πρωτάθλημα, μόλις στο +6 από την τελευταία Κίλμες, συν του ότι μεσοβδόμαδα έχασε και το κύπελλο από την Ουρακάν και κατά συνέπεια και τη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Υπάρχει μία απογοήτευση, αφού η Ροζάριο περίμενε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Ποιοτικά όπως και να το κάνουμε η Ράσινγκ είναι ανώτερη, το μομέντουμ δείχνει διπλό, το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, ε σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν για το τιμήσουμε το διπλό. Είναι και το δυνατό μου σημείο για σήμερα.

355 2 1,50 (22:00)
Ο Μέσι συνεχίζει και σπάει τα ρεκόρ, κόντρα στην όποια παραφηλολογία δημιουργήθηκε γύρω από επικείμενη μεταγραφή του. Η Μπάρτσελόνα προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 5-1 επί της Σεβίλλη με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ τρικ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε εύκολα και από τον ΑΠΟΕΛ. Γκολ μεσοβδόμαδα πέτυχε και ο Σουάρες. Η Βαλένθια από την άλλη, την είδα με τη Λεβάντε ήταν κάτω του μετρίου, κάπου δείχνει να ξεφουσκώνει, δύσκολα θα ορθώσει ανάστημα στον Μέσι και την παρέα του. Διπλό.

Καλή τύχη.