Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΙΑ....

Ευκολα πέρασε χτες το δυνατό μας σημείο, με τον άσσο της Ντιζόν. Και έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά ενδιαφέρον κουπόνι Σ/Κ, ιδιαίτερα στη Λατινική Αμερική όπου και τα πρωταθλήματα τελειώνουν. Συνάμα όμως και αρκετά δύσκολο, ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπου δεν μου προέκυψε κάποιο σημείο. Έτσι λοιπόν έχω κρατήσει μία πεντάδα για σήμερα,

153 1 1,80 (16:00)
Η Μπάρι ξεκίνησε με ενθουσιασμό και με φιλοδοξίες τη σεζόν για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και αντ αυτού βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Απόρροια αυτού ήταν η αναμενόμενη απόλυση του Μάντζα απ τον πάγκο της ομάδας και πλέον τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Ντάβιντε Νίκολα με στόχο να οδηγήσει τη Μπάρι στα μπαράζ ανόδου. Εξάλλου το υλικό υπάρχει και όπως έχω γράψει και παλαιότερα, η Μπάρι εκτιμώ ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο. Μετά από τρεις σερί ήττες με τραγικές εμφανίσεις, θεωρώ ότι σήμερα ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Τραπάνι. Η Τραπάνι όπου ναι μεν βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου αλλά εκτός έδρας χωλαίνει και δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το γκολ, ήδη μετρά 20 γκολ παθητικό. Πιστεύω στο νέο ξεκίνημα για την ομάδα της Μπάρι και θα πάω στον άσσο. Κατά μ.ο στο 1,90 κυκλοφορεί.

250 2 1.70 (19:00)
H Αταλάντα είναι μακράν η πιο δυσκοίλια ομάδα στο γκολ στη φετινή Serie A, σκεφτείτε ότι έχει βάλει τέσσερα γκολ σε 11 αγωνιστικές!! Η ομάδα του Μπέργκαμο φέτος κινείται σε πολύ ρηχά επίπεδα και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει έτσι στο τέλος να μπλέξει άσχημα. Η Ρόμα από την άλλη επίσης δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχει φάει και κάποιες σφαλιάρες ηχηρές στα μεγάλα παιχνίδια, ακολουθεί και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ την τρίτη εν τούτοις σήμερα θα την εμπιστευτώ. Με δεδομένο ότι υπάρχει το Λάτσιο Γιουβέντους στο πρόγραμμα και με δεδομένο επίσης ότι η Ρόμα βρίσκεται στο -3 από τη μεγάλη Κυρία δεν αποκλείεται σήμερα η διαφορά αυτή να ψαλιδιστεί. Βέβαια θα μου πείτε ότι ακολουθεί το παιχνίδι στη Ρωσία που είναι ο θάνατός σου η ζωή μου, συμφωνώ αλλά με τα έως τώρα δεδομένα, ο Γκαρσία δε φαίνεται να προχωρά σε εκτενείς αλλαγές, πέραν της τιμωρίας του Τότι, νομίζω ότι το διπλό εκεί γύρω στο 1,85 έχει ένα ενδιαφέρον.

290 1 1,60 (01:00)
Παιχνίδι δίχως αύριο για τη Μπαία με όλη τη σημασία της λέξης. Αν σήμερα δεν κερδίσει πέφτει. Τόσο απλά. Πιο απλά δε γίνεται. Δε θα μπω στον κόπο να επαναλάβω τη γνωστή μου ατάκα, την ξέρετε. Η Μπαία είναι στο -4 απ τη γραμμή της ζώνης του υποβιβασμού και υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Ατλ. Παραναένσε που είναι στη μέση της βαθμολογίας και εκτός έδρας μετρά (3-4-10). Ενδεχομένως να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην ομάδα της Ατλ. Παραναένσε, ο άσσος έχει καταποντιστεί και πλέον κυμαίνεται γύρω στο 1,67. Do or Die λοιπόν για τη Μπαία, που κέρδισε την Κρισιούμα την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε ότι έχει ακόμα ζωή, πάμε μαζί της...

Τέλος, αξία έχει και ο άσσος της Πατσούκα τα ξημερώματα που υποδέχετα την αδιάφορη Βερακρουζ και με νίκη η Πατσούκα κλειδώνει μία θέση στην 8αδα. Νομίζω ότι θα το καθαρίσει το παιχνίδι. Γύρω στο 1,60 ο άσσος ενώ οσον αφορά το μπάσκετ, τσεκάρετε τον άσσο του Πανιωνίου για απλή νίκη σε αποδ. 1,60.

Καλή τύχη.