Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗ Β΄ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ..

Νομίζω οτι το μεσοβδόμαδο κουπόνι κύλησε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά ενώ και χτες, ασχέτως του αν δεν ανάβασα στήλη, πέρασαν επίσης όλα. Το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, είναι πολύ καλό, υπάρχουν αρκετές επιλογές, ενώ υπάρχει πάλι ενδιαφέρον στα λάτιν πρωταθλήματα που τελειώνουν. Είναι κουπόνι για στοίχημα... Πάμε στα σημερινά,

222 2 1,55 (17:00)
Η Τέλφορντ βρίσκεται σταθερά σε τραγική κατάσταση, στον πάτο της βαθμολογίας και είναι φυσικά το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ στην έδρα της μετρά (2-2-7). Απ την άλλη η Γκρίσμπι είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κυνηγά την απευθείας άνοδο, διαθέτει αν όχι το ποιοτικότερο από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας και εκτός έδρας μετρά (5-4-2) ενώ προέρχεται από τη νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι με την Γουόκινγκ. Θεωρώ ότι αν η Γκρίσμπι παίξει στοιχειωδώς σοβαρά θα το πάρει παιχνίδι. Το 1,55 του διπλού απλά απειχεί τη διαφορά δυναμικότητας.

238 2 2,00 (17:00)
Η Ιστ Στέρλινγκ πρόερχεται από δύο σερί νίκες, δύο νίκες που την ανέβασαν κάπως βαθμολογικά ενώ ανέβασαν και την απόδοση του διπλού στο 2,25-2,30 (!!) έξω. Με το που βλέπεις Ιστ Στέρλινγκ και τέτοια απόδοση γίνεται να μην την κοντράρεις; Εντάξει δεν έγινε ομαδάρα επειδή πήρε δύο νίκες, είναι η γνωστή Ιστ Στέρλινγκ, που διαθέτει μεταξύ άλλων και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Ιστ Φάιφ από την άλλη έχει σαν στόχο τα μπαράζ ανόδου, θα παιχτεί μία θέση ανάμεσα σε εκείνη και τη Μπέργουικ μιας και οι άλλες δύο θέσεις είναι λογικά κλεισμένες, Η Ιστ Φαιφ μετρά εκτός έδρας (3-0-3). Είναι απ τα παιχνιδια, που μπορεί να τα πάρει η Ιστ Φάιφ, πιο πολύ βέβαια κοντράρω την Ιστ Στέρλινγκ παρά εμπιστεύομαι την Ιστ Φάιφ. Οπως και να το κάνουμε και η απόδοση στο 2,25 αξίζει το ρίσκο.

Πάμε και στην αγαπημένη Β Βραζιλίας, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική. Αρχικά να πούμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράνε αρχικά οι περισσότερες νίκες και εν συνεχεία η διαφορά τερμάτων. Αρχικά λοιπόν στην κορυφή, παίζεται μία θέση ανόδου ανάμεσα στη Μπόα που είναι τώρα 4η με 59β., την Ατλ. Γκοιανένσε με 59β. και την Αβάι επίσης με 59β. Τριπλή ισοβαθμία που όμως ευνοείται η Μπόα. Οπερ και σημαίνει πως αν η Μπόα απόψε κερδίσει, μένει εκείνη στις θέσεις ανόδου. Κρατά την τϋχη στα χέρια της. Με ποιον παίζει η Μπόα; με την υποβιβασμένη και σχεδόν διαλυμμένη Ικάσα, που διώχνει παίχτες, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση της Αβάι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν σήμερα η Μπόα χάσει την άνοδο απ την Ικάσα θα μιλάμε για αυτοκτονία. Το διπλό χτες κυκλοφορούσε στο 1,45, σήμερα στο 1,37-1,40. Λογικό... 

Η Αβάι παίζει εντός με την αδιαφορη και σίγουρα 3η Βάσκο ενώ η Ατλ Γκοιανένσε με την επίσης αδιάφορη και στη μέση της βαθμολογίας Σαντα Κρουζ. Αμφότεροι οι άσσοι θα αποκτήσουν αξία στο live  και μόνο διότι αν η Μπόα είναι ας πουμε 0-2 στο ημίχρονο, το πανηγύρι τελείωσε. 

Στην ουρά τώρα, πάλι μία θέση παίζεται. Αυτή τη στιγμή πέφτει η Μπραγκαντίνο με 43β. που αυτοκτόνησε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην Παρανά, Ακριβώς από πάνω της η Αμερικα Νατάλ επίσης με 43β. και πιο πάνω η Οεστε με 45β. Εχουμε και λέμε τώρα. Η Μπραγκαντίνο για να σωθεί θέλει νίκη δική της και μη νίκη κάποιας εκ των Οεστε ή Αμέρικα Νατάλ. Η Μπραγκαντίνο παίζει εκτός με την αδιάφορη Α Μπε Σε Νατάλ, που είναι στην 12η θέση, και βάσει δυναμικότητας δεν απέχουν πολύ οι δύο ομάδες. Συνεπώς αν θέλει να ελπίζει σημερα πρέπει να πάρει το διπλό και να περιμένει. Το διπλό χτες κυκλοφορούσε στο 1.95, σήμερα είναι στο 1.75-1.80 και εχει μπει ήδη στο δελτίο μου.

Η Αμερικα Νατάλ παίζσει μέσα στην έδρα της αδιάφορης Παρανά. Η Παρανά τείνει να εξελιχθεί ο ρυθμιστής του υποβιβασμού αφολύ την προηγούμενη βδομάδα έκανε τη ζημιά στη Μπραγκαντίνο και σήμερα υποδέχεται τη Νατάλ. Η αίσθησή μου είναι ότι το παιχνίδι και σήμερα θα το παίξει στα ίσια. Συνεπώς το έργο της Αμέρικα Νατάλ είναι δύσκολο, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι σε 18 παιχνίδια εντός έχει τρεις ήττες. 

Η Οεστε υποδέχεται σε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι την πρωτοπόρο Τζόινβιλ. Η Οεστε θα πέσει μόνο αν κερδίσουν και οι δύο από κάτω της. Αν για παράδειγμα ακούει ότι η Ναταλ χάνει καθαρά από την Παρανα γίνεται αυτομάτως αδιαφορη. Συνεπώς και εδώ θα παίξει ρόλο το ραδιοφωνάκι. Η γνώμη μου είναι ότι το παιχνίδι θα είναι στο Χ και θα κυμανθεί ανάλογα με την εξέλιξη των άλλων παιχνιδιών. 

Συμπερασματικά, αν η Μπραγκαντίνο σήμερα κερδίσει θα σωθεί. Το διπλό έξω είναι στο 1,75-1,80. Την ατάκα την ξέρετε, παίζουμε το διπλό.

Καλή τύχη,