Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ.....

Τι να πρωτοπει κανείς για το χθεσινό αποτέλεσμα της εθνικής, ένα συνοθυλευμα παιχτών κατάφερε να αμαυρώσει τη φανέλα της εθνικής μας και έναν γελοίο στον πάγκο που όντας προκλητικά αδιάφορος θα έπρεπε απ την πρώτη μέρα να έχει πάρει το εισιτήριο άνευ επιστροφής για την Ιταλία. Πέραν από αδιάφορος ο άνθρωπος δεν έχει τσίπα, διότι αν είχε θα είχε παραιτηθεί. Και φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή τη ξεφτίλα την έχει ο Σαρρής και η παρέα του εκεί στην ΕΠΌ. Φήμες λένε ότι η ΕΠΟ προσανατολίζεται στο να πάρει τον 75χρονο Τραπατόνι. Ο Σααρής βρίσκεται σε άλλο πλανήτη για να μην πω κάτι χειρότερο....

Στα του στοιχήματος τώρα, θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι ολίγον ξενέρωτο το σημερινό κουπόνι, λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων θα περιοριστούμε σε επιλογές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας κ της Σκωτίας. Κατά συνέπεια κατέληξα στην ακόλουθη τριάδα,

129 1 1,55 (17:00)
Η Πρέστον που φέτος είναι για μεγάλα πράγματα, βρίσκεται ήδη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ εντός έδρας τρέχει ένα αήττητο 20 αγώνων από πέρσι. Για το πρωτάθλημα βέβαια προέρχεται από δύο σερί ήττες εκτός έδρας, από Σουίντον και Ροτσντέιλ. Συνεπώς σήμερα κόντρα στην Μπράντφορντ επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες. Η Πρέστον πέρασα ξεκούραστα στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Χάβαντ με τον προπονητή της Πρέστον μάλιστα να ξεκουράζει και παίχτες. Η Μπράντφορντ από την άλλη κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα, είναι στη μέση της βαθμολογίας και προέρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Για το κύπελλο πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Χάλιφαξ και όχι εύκολα. Θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αν η Πρέστον δείξει την ανάλογη σοβαρότητα, θα το πάρει το παιχνίδι.

175 1 1,80 (17:00)
Η Λούτον πάει τρένο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις εκτιμήσεις που την ήθελαν ως ένα από τα καυτά φαβορί για την άνοδο. Μία Λούτον που έχει συμπληρώσει δέκα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, με οχτώ νίκες. Στον αντίποδα η Τρανμίρ δεν έχει καν νίκη στο ίδιο διάστημα, ενώ από την αρχή του πρωταθλήματος έχει όλες κι όλες δύο νίκες. Η Τρανμίρ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, δείχνοντας κάπως μία βελτίωση αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κόψει βαθμούς από την Λούτον. Ο άσσος τίμιος εκεί γύρω στο 1,90. Σε πολλές εταιρίες παρατηρείται έντονη πτώση της απόδοσης του Χ2.

200 2 1.65 (17:00)
Καταρχήν η απόδοση του ΟΠΑΠ στο διπλό της Ντανφέρμλιν είναι από τις υψηλότερες της αγοράς μιας και στις έξω εταιρίες έχει πέσει αρκετά, ακόμα και κάτω του 1,60. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων, με την Ντανφέρμλιν που προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Πίτεχερντ να έχει στόχο την άνοδο και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και από την άλλη τη Στενχάουσμιουρ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Στενχάουσμιουρ είναι κλασική ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Η άμυνα μπάζει από παντού σε αντίθεση με αυτή της Ντανφέρμλιν που είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Το διπλό έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο.

Καλή τύχη,