Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό όπου αν καταφερει και φύγει με βαθμό ή βαθμους από το Βιθέντε Καλντερόν, θα βρεθεί στην επόμενη φαση του Τσάμπιονς Λιγκ, Με δεδομένο φυσικά οτι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο Καραισκάκη τη Μάλμε. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού είναι εξ ορισμού δύσκολη, μέσα σε μία έδρα που έχουν λυγίσει πολύ ανώτερες ποιοτικά ομάδες απ τον Ολυμπιακό. Η Ατλέτικο οντας πρωτοπόρος του ομίλου με 9 βαθμούς με νίκη καθαρίζει την πρωτιά, σε αντίθετη περίπτωση μπλέκει πολύ. Εκτιμώ ότι η Ατλέτικο θα το πάρει το παιχνίδι, όχι εύκολα, αλλα θα το πάρει. Βαλτε επίσης στην εξίσωση και την αγωνιστική εγχώρια απραξία του Ολυμπιακού που ως ένα βαθμό θα έχει επηρεασει τους παίχτες. Προφανώς ο άσσος στο 1,30 δεν έχει ενδιαφέρον αλλά είναι άσσος.

Η Γιουβέντους την ίδια ώρα φιλοξενείται στην έδρα της Μάλμε, με την ομάδα του Αλέγκρι να έχει στα ύψη τη ψυχολογία, μετα την εύκολη νίκη επί της Λατσιο στο Ολίμπικο, Η Γιουβε δείχνει οτι δεν εχει αντίπαλο στην Ιταλία και πάει τρένο. Στο Τσάμπιονς Λίγκ ωστόσο ειναι στην 3η θέση ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό και όπως καταλαβαίνετε αν σημερα δεν κερδίσει μένει εκτός. Τόσο απλά. Εδω που έφτασαν τα πράγματα θεώρω σχεδόν απίθανο να μη κερδίσει η Γιουβέντους, με την εικόνα που μας έχει δείξει η Μάλμε. Το διπλό στο 1,33 προφανώς και δεν λέει κάτι. Όμως το ασιατικό χάντικαπ στο -1,50 για τη Γιουβέντους σε απόδοση 2,00, μοιάζει ως εξαιρετική επιλογή.

Στα  υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος.

Το Αντερλεχτ Γαλατασαράι και το Άρσεναλ Ντορτμουντ ειναι αμφίρροπα και ανοιχτά σε καθε αποτέλεσμα. Θα κρατούσα το οβερ στο Άρσεναλ Ντορτμουντ αλλά η απόδοση δεν με ικανοποιεί. Βασιλεία Ρεαλ στο 1,33 το διπλό, δεν έχει καν νόημα συζήτησης με τη βασίλισσα να είναι αδιάφορη και τη Βασιλεία να καίγεται τουλάχιστον για το βαθμό που θα τη διατηρήσει στη δευτερη θεση σε τροχιά πρόκρισης. Ενώ το άλλο παιχνιδι του ομίλου αυτό με τη Λουντογκόρετς που υποδέχεται τη Λίβερπουλ ειναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για πολλούς λόγους.

Η Λίβερπουλ αν δεν κερδίσει πέραν του ότι θα μείνει εκτός Τσάνπιονς Λιγκ, ίσως και να μείνει και εκτός Γιουρόπα Λίγκ, Σε μία καταστροφική χρονία, ίσως να αποδειχθεί και το κύκνειο άσμα για τον Ρότζερς, τα ειπαμε αυτά και την κυριακή που συζητάγαμε για το παιχνίδι της Λίβερπουλ μέσα στην Πάλας. Πήγα στο διπλό εκτιμώντας ότι θα επέστρεφε στις νίκες η ομάδα του λιμανιου, προηγήθηκε μολις στο πρώτο λεπτό και εν τούτοις έχασε 3-1. Ενα αποτέλεσμα που έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια, τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Σήμερα θα κάνω το λάθος και θα την εμπιστευτω ξανα, Το διπλό ειναι δυαρακι, έχει ανέβει αισθητα η απόδοση και θα το τιμήσω. Αν δεν κερδίσει η Λίβερπουλ, την ατάκα την ξέρετε.... μην την επαναλαμβάνω.....

καλή τύχη.