Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΣΤΟ 2,40.... ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ...

Φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων περιλαμβάνει ως επι το πλείστον το σημερινό πρόγραμμα και άρα αυτομάτως γίνεται χαμηλού έως μηδαμινού ενδιαφέροντος. Για να σας είμαι ειλικρινής ψάχνω να βρω και το νόημα αυτών των φιλικών παιχνιδιών ενδιάμεσα της σεζόν. Δεν βλέπω κάποιο νόημα. Εν πάση περιπτώσει επειδή μας έχει πάρει και ο χρόνος σήμερα, μία δυάδα εχω κρατήσει. Πιο συγκεκριμένα:

121 2 1,85 (21:45)
Καταρχήν ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αγγλία. Η Πορτογαλία προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Αρμενία με 1-0, σε ένα παιχνίδι που δεν έθελξε με την εμφάνισή της, με τον Σάντος να το αποδίδει στο γεγονός ότι είχαν καιρό να παίξουν οι Πορτογάλοι επίσημο παιχνίδι. Απόψε ο Σάντος θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την ομάδα του σε ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην Αλμπισελέστε, κόντρα στον Μέσι και την παρέα του. Προφανώς ένα παιχνίδι Κρ. Ρονάλντο Vs Μέσσι πάντα έχει ιδιαιτερότητες. Η Αργεντινή προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Κροατία και σίγουρα μετά το Μουντιάλ δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται. Όπως και να το κάνουμε η Αργεντινή είναι πολλά σκαλιά πάνω ως ομάδα από την Πορτογαλία ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ένας Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να φέρει... την άνοιξη. Δείτε ότι η επιθετική τριπλέτα της Πορτογαλίας απαρτίζεται από τους Ρονάλντο, Νάνι και Έντερ και η αντίστοιχη της Αργεντινής με Μέσι, Ιγκουαίν και Ντι Μαρία. Χρειάζεται να προσθέσει κάνεις κάτι ακόμα; Δε νομίζω. Το θέμα είναι πόσο σοβαρά θα το δεί η Αργεντινή το παιχνίδι. Με την επιφύλαξη αυτή θα πάω στο διπλό.

127 2 2,40 (01:30)
Καταρχήν το 2,40 του ΟΠΑΠ είναι η μεγαλύτερη μακράν απόδοση του διπλού. Το διπλό έχει γνωρίσει τις τελευταίες μέρες κατακόρυφη πτώση και πλέον κυμαίνεται στο 2,10. Αναμενόμενο φυσικά αφού το κίνητρο είναι μονόπλευρο με την Αμέρικα Μινέιρο που είναι και σε εξαιρετική κατάσταση να κυνηγά την άνοδο και την Λουρβεντένσε να είναι παντελώς αδιάφορη στη μέση της βαθμολογίας και οι εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, προδικάζουν ότι οι παίχτες της είναι ήδη σε διακοπές. Προσοχή όμως, δεν εννοώ ότι σήμερα θα κάτσει να χάσει. Μην προσεγγίζετε άλλα πρωταθλήματα με ελληνική νοοτροπία. Απλά λέω ότι το παιχνίδι έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, η Αμέρικα Μινέιρο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αν θέλει να ελπίζει σε άνοδο πρέπει να το πάρει το παιχνίδι. είναι στο -2 από τη Σεαρά και απομένουν τρεις αγωνιστικές. Στο 2,40 στον ΟΠΑΠ το παίζω, λέω ευχαριστώ και ας μην έρθει ΠΟΤΕΕΕ.

Εκτός ΟΠΑΠ:
Αβάι Πορτουγκέζα 1 1,50