Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα φίλοι του betsecret καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε !!!!!
Χτες μας τα χάλασαν οι Γερμανοί. Ένα γκολ ακόμα και θα πέρναγε η δυάδα μας , καθώς η Νανσι επικράτησε 1-0 της Γκαζελεκ. Πάμε στα σημερινά:

Πρώτη στάση στην Α' Αγγλίας και στον αγωνα Γεοβιλ - ΜΚ Ντονς. Απο την μια έχουμε μια πολύ μέτρια ομάδα όπως αυτή της Γεοβιλ η οποία λογικά θα σωθεί και αο την αλλη έχουμε ενα απο τα φαβορί ανόδου με πολύ καλό ροστερ την ΜΚ Ντονς. Η Γεοβιλ προέρχεται απο ηττα με κάτω τα χέρια απο την μετριότατη Κροουλι , ενω η ΜΚ Ντονς κόντραρε στα ισια την εκτος συναγωνισμού πρωτοπόρο Μπριστολ Σιτυ και τελικά έχασε με 3-2 σε ενα εκπληκτικό ματς. Απουσίες δυο βασικών στην Γεοβιλ σε άμυνα και κέντρο ενω χωρίς προβλήματα κατεβαίνει η Μιλτον. ΔΙΠΛΟ

Θα ρισκάρω. Ο λόγος που το λέω είναι που θα ασχοληθώ με Τουρκια. Δεν είναι ούτε κάποια εμφάνιση που με τράβηξε , δεν είναι ούτε καμία σπουδαία απόδοση. Απλά σκέφτηκα πόσες γκέλες θα κάνει ακόμα η Γαλατα. Μια ομάδα που εχει ξοδέψει εκατομμύρια εχει παικταραδες προέρχεται απο άσχημο αποτέλεσμα στο Τσαμπιονς λιγκ οπότε κάπου θα ξεσπάσει. Ο Πραντελι πειραματίζεται και μέχρι στιγμης δεν του βγαινει. Απουσίες δεν υπαρχουν για την Γαλατα στο 1,67 το διπλο.

                                                         
                                                              ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ

ΓΕΟΒΙΛ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ      2      (2,50)

ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ      2      (1,67)