Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του betsecret !!!!!!
Καλωσορίζουμε και πάλι το Τσαμπιονς λιγκ στα κουπόνια μας όπως και το Γιουροπα λιγκ και ελπίζουμε αυτό το ''ευρωπαικο'' τριήμερο να κυλήσει όπως και το Σαββατοκύριακο.
Δυο αγώνες εχω επιλέξει σήμερα για το βασικό μου ποντάρισμα:

Πρώτη στάση Γερμανία. Σαλκε - Σπορτινγκ το ματσακιον και όπως και το Σάββατο πάμε πάλι με την νίκη των βασιλικών μπλε. Ντεμπούτο με το δεξι ο Ντι ματεο σε μια Σαλκε που φάνηκε απο το πρώτο κιόλας παιχνίδι πόσο πιο προσεκτική είναι στην άμυνα , οπου ειναι και το βασικό μειονέκτημα των Γερμανών φέτος , διοτι μπροστά ο παικταράς ο Χουντελαρ καθαρίζει. Μονόδρομος η νικη σήμερα για την Σαλκε διοτι η εντος εδρας ισοπαλία με την Μαριμπορ ισως να μην ειναι τοσο αθώα. Για μένα η Τσελσι ειναι ηδη πρώτη και η δεύτερη θεση θα παιχτεί ανάμεσα στους δυο σημερινούς αντιπάλους. Καλύτερη ομάδα η Σαλκε μπορεί σήμερα να κανει το αποφασιστικό βημα για πρόκριση. Ασσος !!!!

Πάμε πιο βόρεια στην παγωμένη Μοσχα και στον αγώνα Τσσκα - Μαντσεστερ σιτι. Εδώ και αν είναι μονόδρομος το διπλό. Αν θέλει η Σιτι να συνεχισει στον θεσμο ΠΡΕΠΕΙ σημερα και την επόμενη αγωνιστική να πάρει απο τους Ρώσους 6 βαθμούς. Διαφορετικά την βλέπω στο Γιουροπα σε δυο μήνες να παίζει με τα δευτέρα σε τίποτα Τσεχιες και Ουγγαριες.Ψυχολογία στα ύψη μετά απο την τεσσάρα στην Τοτεναμ , απουσίες μηδέν και ο αγώνας είναι και κεκλεισμένων των θυρών. Πάμε με το διπλό !!!!!!!

Όσον αφορά τα άλλα σημερινά ματς να πούμε δυο λογάκια:

ΡΟΜΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ: Συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Μπαγερν , είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κάνει πλάκα σήμερα μέσα στην Ρώμη. ΑΛΛΑ η φετινή Ρομα όπως είδαμε και στο παιχνίδι με την Γιουβεντους μπορεί να κοντράρει  τους Γερμανούς και να πάρει το Χ. Για άσσο δεν το βλέπω , οπότε κάπου στο Χ2 το ματσάκι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΓΙΑΞ: Βρείτε πόσα γκολ θα βάλει η Μπαρτσελονα και κερδίστε. Μόνο για live αξίζει αυτό ΑΝ προκύψει κάτι

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Ακριβώς οτι και στο παραπάνω !!!

ΑΠΟΕΛ - ΠΑΡΙ: ΔΙΠΛΟ (!!!) αλλά δεν περιμένατε εμένα να σας το πω και επίσης το 1,50 είναι μικρο. Περιμένουμε στο live να ανέβει και το αγοράζουμε !!!

ΠΟΡΤΟ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η μπόμπα της ημέρας για μένα !!! Χ2

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. : βρείτε και παίξτε ΚΑΡΤΕΣ !!!!! κατά τα άλλα no bet

                                                           
                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΣΑΛΚΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ      1      (1,91)

ΤΣΣΚΑ Μ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.       2       (1,67)