Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα σας !!!!!!
Καταρχήν συγχαρητήρια στον συνεργάτη Κατσα Ν. ο οποίος πέρασε σημεία που άγγιζαν το 17 (!!!) απόδοση. Στα δικά μου είχαμε 1 στα 3 για άλλη μια φορά με πολύ ατυχία που δεν είναι με το μέρος μας αυτό το διάστημα. Προχωράμε στα σημερινά.



Βαασλαντ Μπεβερεν - Στανταρ Λιεγης και επιλέγω το διπλό. Ναι η Στανταρ αποδυναμώθηκε , ναι η Στανταρ δεν ξεκίνησε καλά , αλλά έχουμε να κάνουμε με μια απο τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας η οποία κάποια στιγμή θα ξυπνήσει. Προέρχεται απο νίκη την Πέμπτη με την Ριεκα για το Europa league και σήμερα εχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα απο την οστανδη την προηγουμένη αγωνιστική.Ποντάρω στο ξέσπασμα της Στανταρ . Διπλό !!!



Δεύτερο σημείο για σήμερα το διπλό στον αγώνα Λανς - Σεντ Ετιεν. Καλύτερη ομάδα η Σεντ Ετιεν προέρχεται από αγώνα την Πέμπτη με την καραμπαγκ στο Αζερμπαιτζαν ο οποιος έληξε 0-0. Έχει άμυνα γρανιτη με εξαίρεση τον αγώνα με την Παρι....αλλά εκεί είναι Παρι οπως και αν το κάνουμε. Με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην πρώτη θέση και σήμερα βρίσκει απέναντι της μια λανς η οποία προερχεται από νίκη επι της Μπαστια που ήρθε πάρα πολύ δύσκολα. Επίσης να τονίσουμε οτι αγώνας δεν θα γίνει στο γήπεδο της λανς λόγω εργασιών. Διπλό !!!!

                                                           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:

ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ     2     (1,85)

ΛΑΝΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ    2    (2,25)