Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (Kostis_Malliaros)

Καλησπερα στους φιλους του site !!!
Λιγο η ατυχια (τραγικος ο Συριγου)  λιγο οι παραξενιες του Μουρινιο που αφησε εκτος για 76' τον Ντιεγκο Κοστα μας πεταξαν εξω μεσοβδομαδα.
Παμε γρηγορα στα σημερινα με μια τριαδα goal/goal.

Πρωτη σταση ο αγωνας Ριντ - Στουρμ Γκρατς. Η Στουρμ Γκρατς προερχεται απο 5 goal/goal στους τελευταιους 6 αγωνες της οπως αντιστοιχα και η Ριντ. Στα μεταξυ τους ματς επισης ο μεσος ορος ειναι περιπου 3 γκολ , συνεπως βλεπω να συνεχιζεται η παραδοση.

Δευτερο goal/goal ο αγωνας Γεοβιλ - Πιτερμπορο . Η Γεοβιλ προερχεται απο 7 (!!!) σερι goal/goal και η Πιτερμπορο απο 7 goal/goal σε 9 αγωνες. Απουσιες δεν υπαρχουν για καμια ομαδα , οποτε βλεπω και εδω να συνεχιζεται το σερι των ομαδων σε μια ουτως η αλλος κατηγορια οπου τα γκολ πεφτουν βροχη.

Τριτο και τελευταιο παιχνιδι Φσβ Φρανκφουρτης - Μποχουμ . Προιστορια 3 goal/goal και οβερ στα τελευταια 4 μεταξυ τους. Η Φσβ εχει σκοραρει σε ολα της τα παιχνιδια εκτος απο αυτα με τα μεγαθηρια της κατηγοριας Λειψια και Φρανκφουρτη. Μια απο τα ιδια και η Μποχουμ που σκοραρει εντος και εκτος και προερχεται απο 4 σερι goal/goal και οβερ.

                                                                 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ:
ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ    goal/goal    (1.61)

ΓΕΟΒΙΛ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ    goal/goal    (1.66)

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ    goal/goal    (1,66)