Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ (Kostis_Malliaros)

Καλησπέρα στους φίλους του site !!!!
Δεν μας έκανε την χάρη χτες η Αικ (για την ακρίβεια ο τερματοφύλακας της Αικ) και έχασε 3-1. Αυτό είναι το ρίσκο σε τέτοια πρωταθλήματα . Οι γκάφες ενός ανθρώπου κρίνουν αποτελέσματα.
Πάμε στα σημερινά όπου φυσικά δεσπόζει η πρεμιέρα του τσαμπιονς λιγκ.

Ξεκινάμε από το Ανφιλντ και τον αγώνα Λίβερπουλ - Λουντογκορετς. Επιστροφή της πιο ιστορικής ομάδας της Αγγλίας στον μεγαλύτερο θεσμό μετά από 5 ολόκληρα χρόνια. Από ήττα προέρχεται το Σάββατο όπου παρότι το γήπεδο είχε κατηφορίσει , έφτανε ένα και μόνο γκολ του αγκμπολαχορ για να χαρίσει στην Άστον βίλα το διπλό. Λογικά η Λίβερπουλ θα βγάλει αντίδραση μετά από αυτό το αποτέλεσμα και περιμένουμε να μπει και να πιέσει τον αντίπαλο της από το πρώτο λεπτό. Σε αυτήν την λογική ο άσσος από ημίχρονο προσφέρεται σε αποδόσεις του 1,60



Συνεχίζουμε και ερχόμαστε στα δικά μας μέρη και στον αγώνα Ολυμπιακός - Ατλετικο Μαδριτης. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί του Οφη χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και η Ατλετικο προέρχεται από τεράστιο διπλό μέσα στο Μπερναμπεου. Η προϊστορία του Ολυμπιακού σε πρεμιέρες με τον ισχυρότερο του ομίλου δείχνει goal/goal και πιστεύω οτι και σημερα καπως ετσι θα συνεχιστει η παραδοση.

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα το Μονακο - Λεβερκουζεν . Κλασικές επιθετικές ομάδες και οι δυο με τα αντίστοιχα αμυντικά κενά πίσω τους . Στα τελευταία 5 παιχνίδια η Μονακο και 4 goal/goal ενώ τα τελευταία 3 παιχνιδια της Λεβερκουζεν τα σκορ που εμφανίστηκαν είναι τα ακόλουθα : 3-3 , 2-2 , 4-2. Οπως καταλαβαίνεται έχουμε να κάνουμε με ομάδες που έχουν μάθει να παίζουν επίθεση .....αλλά μόνο επίθεση. Το αμφίσκορο εχει τον πρώτο λόγο.

                                                                   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ

Λιβερπουλ - Λουντογκορετς    1/1    (1,61)

Ολυμπιακος - Ατλετικο Μαδριτης    goal/goal    (2,10)

Μονακο - Λεβερκουζεν    goal/goal    (1,66)