Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΚΑΤΣΑΣ)


Καλησπέρα και καλή βραδιά...

Πάει λίγος καιρός που (...φαινόσουνα αλλιώς στα δικά μου τα μάτια) τα είπαμε για πρώτη και τελευταία μέχρι σήμερα φορά... Ο απολογισμός ήταν 1/2 ,χάνοντας την United σε ένα εύκολο παιχνίδι και πιάνοντας το διπλό του Ατρομήτου στο Βόλο.
Πάμε όμως στο σήμερα και συγκεκριμένα στο κουπόνι του Σαββάτου από το οποίο έχω ξεχωρίσει :

Το οβερ της Αρσεναλ με την Αστον Βιλα... Ομάδες που ανοίγονται, δέχονται τέρμα έχουν γρήγορα άκρα και ικανότητα στις στημένες μπάλες... Καλή και η απόδοση που το βρίσκουμε(2) οπότε οβερ εδώ.

Οβερ και στον αγώνα της Ρεαλ Μαδρίτης με την Ντεπορτιβο στο Ριαθορ... Η Ρεαλ λογικά θα περάσει από την Γαλικία δεχόμενη το κλασικό της γκολ από κόρνερ και σκοράροντας τουλάχιστον 2...Ένα ο Ροναλντο και ένα κάποιος άλλος... Μικρή η απόδοση, περίπου στο 1.50 αλλά λογική...

Συνέχεια με το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους...
Καλό ξεκίνημα για την Μίλαν στο πρωτάθλημα αλλά δεν συγκρίνεται με την Γιουβέντους σε κανένα επίπεδο πλέον... Ίσως λίγο στους πάγκους αλλά και πάλι θα πρέπει να προσπαθήσει ο Αλεγκρι για να χάσει το 3ποντο στο Σαν Σιρο... Πολύ καλύτερη ομάδα και σαν σύνολο και σαν παίχτες η Γιουβε, την πιστεύω και την προτείνω στο 2.30 του διπλού...

Τέλος θα ήθελα απλά να αναφέρω με μεγάλο ερωτηματικό έναν αγώνα που είδα ότι προτείνεται πολύ έξω και είναι το διπλό της Φολενταμ επί της Βααλβαικ.. Β'Ολλανδίας σε πολύ καλή απόδοση (2.60)...Δεν το συνιστώ αλλά το αναφέρω ως αποτέλεσμα στατιστικών μελετών με βαση τα μέχρι τώρα παιχνίδια των δύο ομάδων αυτή την σεζόν.

Συνεπώς :
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ -- ΟΒΕΡ -- 2
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ - ΡΕΑΛ Μ. -- ΟΒΕΡ -- 1.50
ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -- ΔΙΠΛΟ -- 2.30

(τον αγώνα της Φόλενταμ ,δεν τον προτείνω αλλά τον αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση και ήθελα να το μοιραστώ με σας.)

Καλή επιτυχία!