Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ - ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ....

Είναι ίσως το πιο δύσκολο κείμενο που γράφω....  και δεν σας κρύβω ότι υπάρχει και μία συγκίνηση μιας και μετά από έξι μίση χρόνια από τότε που δημιούργησα το BetSecret θα πρέπει να σας αποχαιρετίσω έστω και προσωρινά.

Πέρασαν κιόλας 6,5 χρόνια από τότε που αυτό το site ανέβηκε στο διαδίκτυο και μου φαίνεται σαν χτες....

Εξίμιση χρόνια με ατελείωτες ώρες δουλειάς, μελέτης, με χαρούμενες, με κακές στιγμές αλλά πάνω απ' όλα με σεβασμό σε όλους εσάς τους αναγνώστες, που αγκαλιάσατε αυτήν την προσπάθεια και εν τέλει γίναμε μία παρέα, ξεκινώντας από το Twitter, όπου όντας από τους πρώτους που έκαναν live betting εκεί, καταφέραμε αυτό ακριβώς να γίνουμε μία παρέα. Και στο κάτω κάτω αυτό είναι που μένει.

Προσπάθησα να περάσω μέσα από εδώ μία διαφορετική φιλοσοφία. Δηλαδή να μην στέκεται ο παίχτης στα σημεία, αλλά να μπαίνει στο σκεπτικό μου μέσα, το γιατί να προτείνω ένα σημείο. 'Ωστε να μπορέσει με τη σειρά του να το αξιολογήσει. Για αυτό και καθόμουν και έκανα μακροσκελείς αναλύσεις για 2-3 παιχνίδια, ώστε ακόμα και κάποιος που δεν έχει γνώσεις να καταλάβει το γιατί προτείνω το παιχνίδι και όχι να πει, τι είπε ο Στέλιος; 312 άσσο, 425 διπλό και να το παίζει.

Θεώρησα σωστό από φέτος να γίνουν μεταγραφές στο Betsecret ώστε να υπάρξουν και νέα άτομα που θα αρθογραφούν στο site. Η "στοιχηματική μοναξιά" των 6,5 χρόνων ουσιαστικά έλαβε τέλος. Οι τρεις συνάδελφοι είναι αυτοί που θα κρατήσουν πλέον και το site, όσο θα λείπω εγώ. Να τους έχετε εμπιστοσύνη είναι άτομα που το κατέχουν το άθλημα, δεν θα έβαζα ποτέ κάποιους τυχαίους να γράφουν στο BetSecret, δεδομένου του επιπέδου και της σχέσης ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει στο πέρασμα των χρόνων. Τα παιδιά θα ανεβάζουν τις εκτιμήσεις τους στην ενότητα "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ", οπότε κλικάροντας εκεί θα μπορείτε να βρείτε τις προτάσεις τους.

Επίσης τόσο ο Κωστής όσο και ο Νίκος, έχουν πρόσβαση στη σελίδα μας στο facebook για να δίνουν παιχνίδια και για το live. Οπότε κάντε ένα LIKE, για να μην χάνετε τις προτάσεις.

Σας χαιρετώ, εύχομαι ότι το καλύτερο σε όλους σας....

Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού.....

Στέλιος Λιβάνιος