Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....

Ξεκινώντας από τα χθεσινά, η Πόρτσμουθ παρ ότι έπαιζε από το 44 με 10 παίχτες εν τούτοις κατάφερε και πήρε τη νίκη και μας έδωσε τον άσσο, σε απόδοση που κυμαινόταν γύρω στο 2,00. Σε αντίθεση με την Ντανφέρμλιν που έχασε από την Φόρφαρ και ομολογώ ότι δεν το περίμενα. Το πίστευα αρκετά, γι αυτό και το ξανά πρότεινα στο live στο facebook. Πάμε όμως στα σημερινά.

393 1 1,75 (18:00)
Πέμπτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Δανίας με την Μπρόντμπι να μην έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη επί της Σίλκεμποργκ. Η Μπρόντμπι προέρχεται από το 1-1 κόντρα στην Οντενσε, σε ένα παιχνίδι μαγική εικόνα μιας και η Μπρόντμπι έχασε πάμπολλες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και ως γνωστόν όταν χάνεις ευκαιρίες, θα το πληρώσεις, όπερ και εγένετο. Από την άλλη η Σοντερίσκε ναι μεν ξεκίνησε καλά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές αλλά την προηγούμενη αγωνιστική προσγειώθηκε απότομα με την τριάρα από την Μίτιλαντ. Θεωρώ ότι αν η Μπρόντμπι εμφανιστεί στοιχειωδώς πιο αποτελεσματική θα το πάρει το παιχνίδι. Το 1,75 του ΟΠΑΠ είναι ακριβώς στο μ.ο των ξένων εταιρειών. 

402 2 1,55 (19:00)
Καταρχήν να σημειώσουμε την έντονη πτώση του διπλού της Μόλντε όπου πλέον έξω έχει πέσει σε επίπεδα ΟΠΑΠ. Δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος στη Νορβηγία με τη Μόλντε να μάχεται για το πρωτάθλημα και τη Σπάρτα Σαρ. να μην έχει κάποιο ορατό στόχο στη μέση της βαθμολογίας. Η Μόλντε είναι στο +6 από την Οντ Γκρέλαντ την έταιρη διεκδικήτρια του τίτλου. Η Σπάρτα Σαρ προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Βαλερένγκα ενώ όσον αφορά το σημερινό θα έχει πάρε πολλές απουσίες. Πιο συγκεκριμένα έχει 4 βασικούς εκτός και κατά πάσα πιθανότητα έναν ακόμα βασικό εκτός. Λόγω αυτών των προβλημάτων πέφτει φυσικά και η απόδοση του διπλού. Η Μόλντε προέρχεται από δύο σερί γκέλες, τελευταία αυτή κόντρα στη Στάμπαεκ όπου ήρθε 2-2 και νομίζω ότι πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες. Διπλό λοιπόν. 

Καλή τύχη.