Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ

Σήμερα θα μάθουμε και τις υπόλοιπες ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Απ τις πέντε αναμετρήσεις που έχουμε στο κουπόνι, στις τρεις επί της ουσίας υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Άρσεναλ, Λεβερκούζεν πρωτίστως και η Σάλτσμπουργκ που έχει και το 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Θα συμφωνήσω με τον καλό μου φίλο και συνεργάτη πλέον εδώ στο Betsecret Κωνσταντίνο για τον άσσο από ημίχρονο της Άρσεναλ, παρ ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Προσωπικά όμως θα ασχοληθώ με τα δύο άλλα αμφίρροπα παιχνίδια, παίρνοντας και το ανάλογο ρίσκο φυσικά.

150 Χ 3,30 2 3,30 (21:45)
*Α παιχνίδι: Νάπολι Μπιλμπάο 1-1
Παιχνίδι με τα όλα στο Σαν Μαμές, ένα παιχνίδι που κρίνονται 20 εκατ. ευρώ και για αμφότερες τις ομάδες θα κρίνει πολλά για τη χρονιά. Το σκορ του πρώτου αγώνα αναμφίβολα δίνει το προβάδισμα στους Βάσκους. Η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν πολύ καλή στο α παιχνίδι, σε ένα πάντως μοιρασμένο παιχνίδι μιας και υπήρχαν λεπτά που κυριαρχούσε η Μπιλμπάο και άλλα που κυριαρχούσε η Νάπολι. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν, η Μπιλμπάο βγάζει πάντως μία καλύτερη εικόνα, έχει και ένα παιχνίδι πρωταθήματος στα πόδια της σε αντίθεση με τη Νάπολι που το Ιταλικό πρωτάθλημα ξεκινά την επόμενη αγωνιστική. Το σκορ του πρώτου αγώνα είναι τέτοιο που θα αναγκάσει τους Ιταλούς να κυνηγήσουν το γκολ. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα παιχνίδι τακτικής, προσεχτικό. Η Μπιλμπάο λόγω έδρας θα μπει δυνατά, θα πιέσει αλλά η Νάπολι έχει τους παίχτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να μείνει ζωντανή ως το τέλος και δεν αποκλείω διόλου το ενδεχόμενο παράτασης. Ρισκάρω με Χ2.

153 Χ 3,15 2 3,15 (21:45)
*Α παιχνίδι: Στεάουα Λουντογκόρετς 1-0
Το 1-0 του α παιχνιδιού είναι λίγο μαγική εικόνα υπό την έννοια ότι η Στεάουα είχε το πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν πολύ καλύτερη και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Το 1-0 βέβαια, της δίνει το δικαίωμα να περάσει ακόμα και με ήττα στους ομίλους. Το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς σε ουδέτερο στη Σόφια, 330 χλμ μακριά από τη φυσική έδρα της Λουντογκόρετς. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση των εθνικών πρωταθλημάτων, μετά από έξι και πέντε αγωνιστικές αντίστοιχα. Ο Σαν Μαρτεάν κάνει παπάπαδες με τη φανέλα της Στεάουα, έβγαλε 2-3 εκπληκτικές κάθετες στο πρώτο παιχνίδι. Την Στεάουα την έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τη Λουντογκόρετς, διαθέτει καλύτερο υλικό ενώ είναι και σαφώς πιο έμπειρη από τους Βούλγαρους. Συνεπώς η επιλογή μου είναι το Χ2 της Στεάουα.


Καλή τύχη.