Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Αν και δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με τα προκριματικά του Γιουροπα Λιγκ καθώς βλέπουμε πάντα….. την ομορφιά του αθλήματος εν τούτοις σήμερα θα κάνω μία εξαίρεση για το διπλό της Νέφτσι σε απόδοση πλέον γύρω στο 2,50, με πτωτικές τάσεις.

Το πρώτο παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν είχε έρθει 0-0 με την Σακίρ επί της ουσίας να παίζει μόνο άμυνα για να πάρει την ισοπαλία και να έχει τη ρεβάνς στην έδρας, ώστε να διεκδικήσει κάτι θετικό. Το παιχνίδι όμως θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στην Τυφλίδα 130 χλμ μακριά από τη φυσική της έδρα. Το κρατάμε αυτό. Ως ομάδες σίγουρα η Νεφτσι είναι σε καλύτερο επίπεδο και φυσικά πρόκειται για μία ομάδα που το χρήμα ρέει άφθονο σε αντίθεση με την αγνώστων στοιχείων Σακίρ από τη Γεωργία που συμμετέχει στη διοργάνωση όντας φιναλιστ κυπέλλου.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το ζευγάρι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Ο άσσος πήρε αρκετά πακέτα πάνω του, η απόδοση από τους μπουκ έπεσε κατά μ.ο στο 1,50 και όλως παραδόξως λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι (συγκεκριμένα από τις 15:00 και μετά) ο άσσος εκτινάχθηκε στο 1,85-1,90. Το παιχνίδι ήρθε 0-0. Άρα να υποθέσουμε, ότι για να ανέβει η απόδοση σημαίνει ότι παίχτηκαν σεβαστά ποσά στο Χ2, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, τέτοια ποσά μάλιστα ικανά να αντιστρέψουν την τάση που υπήρχε για τον άσσο. Και σίγουρα εγείρονται πολλά ερωτηματικά. Τι ακριβώς ήξεραν 5-6 ώρες πριν το παιχνίδι που δεν γνωρίζαμε εμείς; Μην παρεξηγηθώ δεν έχω από κάπου πληροφορίες αλλά καταγράφω τα γεγονότα και φτιάχνω ένα σενάριο. Η Σακιρ όπως και να το κάνουμε ομάδα από τη Γεωργία είναι, ε δεν λες ότι είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Το κρατάμε και αυτό. Που θέλω να καταλήξω;

Υποθέτωντας ότι κάτι παράξενο συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, σήμερα η Νεφτσι θα το πάρει το παιχνίδι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και θα πάρει την πρόκριση. ΑΛΛΑ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Η Νεφτσι παίρνει την πρόκριση ακόμα και με Χ (με γκολ, πχ 1-1, 2-2 κτλ). Ναι μεν είναι ανασταλτικός παράγοντας αυτός αλλά το διπλό στο 2,65 που υπήρχε άξιζε να παιχτεί και ας μην έρθει ποτέ.