Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μέρα, πέρασε η τριάδα που προτάθηκε με τους άσσους της Σουόνσι, της Χόφενχάιμ και της Ντανφέρμλιν. Θα πρόσθετα ότι πέρασε ξεκούραστα και χωρίς άγχος. Περνώντας στα σημερινά έχω κρατήσει μία δυάδα διπλών.

370 2 1,55 (21:30)
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την άνετη νίκη επί της Μίτιλαντ. Το 4-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, η Μίτιλαντ θύμιζε ομάδα επιπέδου Β Εθνικής. Σε αυτά τα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός, μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Πρώτον, την αστάθεια του Κοτσόλη. Δεύτερον, ότι ο Παναθηναϊκός ούτε φέτος δεν έχει δεξι μπακ. Τριτον, ο Αντζαγκούν χάνεται όταν παίζει πίσω από τους δύο επιθετικούς. Ο Ντίνας στη θέση αυτη ήταν πολύ καλύτερος. Και τέλος, το δίδυμο Καρέλη, Μπεργκ λειτουργεί απείρως καλύτερα από το Πέτριτς, Μπεργκ. Η ομάδα του Αναστασίου παίζει εκτός έδρας σήμερα.... στο φιλόξενο ΟΑΚΑ, όπερ και σημαίνει ότι στις εξέδρες θα είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Άρα ο παράγοντας έδρας δεν υφίσταται. Απόρροια αυτού η απόδοση του διπλού να έχει γκρεμιστεί στο 1,50 ή ακόμα πιο κάτω στο 1,44. Ο Λεβαδειακός από την άλλη που πέρσι στηρίχθηκε αποκλείστηκα στην έδρα του και φυσικά στον γίγαντα Κομπότη, δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα οπότε και φέτος αναμένεται μία απ τα ίδια.

379 2 2,10 (22:00)
Η καρέκλα του Ζαρντίμ ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα αρχίζει και τρίζει επικίνδυνα καθ ότι ακόμα δεν έχει πετύχει μετά από δύο αγωνιστικές και την προηγούμενη βδομάδα μέτρησε 4 από τη Μπορντό. Το σκορ ομως την αδικεί. Προηγήθηκε 1-0 στο ημιχ. Από εκεί και πέρα στο β ημιχ. δέχθηκε 4 γκολ εκ των οποίων τα τρία είναι αμφισβητούμενα (!!), τα δύο με πέναλτι και το άλλο ήταν οφ σάιντ. Συνεπώς δικαιολογημένα τα παράπονα του Ζαρντίμ. Η διαιτησία βέβαια δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την τραγική αμυντική λειτουργία της ομάδας του Πορτογάλου τεχνικού. Ειδικά ο Αμπντεντολυρ είναι ο ορισμός του κινδύνου. Κατά τα άλλα, σήμερα μάλον θα ξεκινήσει ως βασικός και ο Φαλκάο. Καιρός ήταν... Η Ναντ στον αντίποδα έχει ξεκινήσει καλά, την έχουν πάει και τα παιχνίδια, είχε και λίγο τύχη αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάπου στη μέση της βαθμολογίας την υπολογίζω. Το διπλό στο 2,10 μου κάνει.

Καλή τύχη.