Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ 1,75 ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ - Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Έγραφα χτες και στον κεντρικό τίτλο των εκτιμήσεων ότι ακόμα και τυράκι να είναι ο άσσος της Μπραουσβάινγκ αξίζει να το παίξεις στο 2,00+ που κυκλοφορούσε. Όπερ και εγένετο και πέρασε ξεκούραστα. Μας την έκανε όμως η Πόρτσμουθ για την οποία βέβαια έγραφα ότι αφενός είναι πρεμιέρα και αφετέρου είχε γίνει ένα από τα popular bet της ημέρας με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάμε στα σημερινά,

276 1 3,45  Χ 3,45 (13:30)
Η εκπληκτική πορεία της Ολλανδίας στο Μουντιάλ συνέβαλε στο να αποδυναμωθεί η Φέγενορντ χάνοντας κάποιους από τους καλύτερους της παίχτες, που έκαναν τη διαφορά. Μεταξύ άλλων και του πρώτου της σκόρερ Πελέ. Στον πάγκο επίσης είχαμε αλλαγή όπου πλέον κάθεται ο Ρούτερ. Συνεπώς πολύ αποδυναμωμένη η ομάδα του Ρότερνταμ που πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, παίρνοντας τη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρώτο Άγιαξ. Η Ντεν Χάαγκ από την άλλη είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι, όπου τερμάτισε στην 8η θέση. Η ομάδα άλλαξε χέρια, την πήρε ένας κινέζος, έκανε κάτι δηλώσεις περί Ευρώπης αλλά αυτά δεν είναι να τα παίρνει κάποιος στα σοβαρά. Παραμένει σκληροτράχιλη ομάδα, εντός έδρας δυνατή, με φανατικό κοινό και σύνθετο χλοοτάπητα. Για μένα το 1,75 του διπλού της Φέγενορντ είναι αστείο και η αξία είναι στην κόντρα στο 1Χ της Ντεν Χάαγκ. 

309 1 1,55 (18:30)
Αν υποθέσουμε ότι η Ελσίνκι είναι μία κατηγορία μόνη της στη Φινλανδία, η Λάχτι την παρούσα στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα και η πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα των υπολοίπων. Εντός έδρας έχει ρεκόρ (6-4-1), σε 15 αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Λάχτι επίσης έχει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η Βάασα από την άλλη έκανε κάποια καλά παιχνίδια, παραμένει μία μέτρια ομάδα, βολοδέρνοντας στη μέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ (3-4-3) και δεν έχει κάποιο ορατό στόχο στο πρωτάθλημα αν και ακόμα είναι νωρίς, δεδομένου ότι έχει άλλες 11 αγωνιστικές. Ο άσσος στον ΟΠΑΠ είναι για πέταμα, έξω στο 1,70 μου κάνει.

Καλή τύχη.