Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του Μουντιάλ,  δύο διαπιστώσεις έχω κάνει. Πρώτον, τα πάρα πολλά πέναλτι που έχουν δοθεί. Η πλειοψηφία των οποίων είναι οριακά αμφισβητούμενα. Και δεύτερον, ότι κυλάει εκπληκτικά, από στοιχηματικής απόψεως. Για μένα το Μουντιάλ είναι η χρυσή φάκα. Αλλά προς το παρόν τρώμε το τυράκι και η φάκα δεν κλείνει. Αν πέρναγε και η Ουρουγουάη που χάθηκαν πάρα πολλά λεφτά στο live, θα ήταν απλά όνειρο. Πάμε τώρα στα φρέσκα,

Αναμφίβολα το αποτέλεσμα που προξένησε έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ ήταν ασφαλώς το 1-5 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας. Ναι μεν για μένα δεν ήταν έκπληξη η νίκη της Ολλανδίας, το πρότεινα, το ανέλυσα και το 5,25 του διπλού ήταν ευκαιρία. Αλλά όπως και να το κάνουμε ούτε ο πιο αισιόδοξος Ολλανδός δεν περίμενε αυτό το 1-5. Σε συνδυασμό με τη νίκη της Χιλής επί της Αυστραλίας, πλέον οι Ισπανοί είναι κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο αφού σήμερα θέλουν νίκη και μόνο νίκη και μάλιστα με όσο το δυνατόν πιο υψηλό σκορ για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση. Παίρνουμε ως δεδομένη τη νίκη της Ολλανδίας επί της Αυστραλίας, η Ολλανδία πάει στους 6 και κλειδώνει την πρώτη θέση. Και μένει η δεύτερη θέση όπου θα παλέψουν η Ισπανία με τη Χιλή. Αν η Ισπανία σήμερα δεν κερδίσει, λέει αντίο στην υπόθεση πρόκριση. Τόσο απλά. Και τότε θα μιλάμε για μία έκπληξη μεγατόνων. Όλος ο κόσμος επ αυτού του λόφου έχει πέσει στον άσσο, δεν μπορώ να διαφωνήσω, το ανέβασα και στο facebook χτες το δελτίο μου, δεν έμεινα μόνο στον άσσο που έχει κάνει βουτιά στο 1,50 αλλά προχώρησα στο -1,50 σε απόδοση 2,55, πλέον βρίσκεται στο 2,30. Η Χιλή εντάξει έδειξε καλά στοιχεία αλλά κόντρα σε μία Ισπανία, που το πληγωμένο θηρίο γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνο, δε νομίζω να έχει τύχη. Συνεπώς πάμε στον άσσο του 1,50 και στον άσσο στο -1,50 στο ασιατικό χάντικαπ με απόδοση 2,35.

Στις 01:00 τα ξημερώματα έχουμε το παιχνίδι του Καμερούν με την Κροατία. Εδώ να πούμε ότι το διπλό έχει κάνει μία τρομερή βουτιά αφού από το 2,05 που είχε ανοίξει πλέον παίζεται στο 1,55!! Όπως ανέβασα και χτες στο facebook, το έχω προλάβει στο 2,05. Σε τέτοια απόδοση έχεις παίξει κάτι παραπάνω από σωστά, ασχέτως του αν θα επιβεβαιωθεί. Η Κροατία για να προκριθεί μαζί με τη Βραζιλία σήμερα θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στο Καμερούν. Το Καμερούν που στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στο Μεξικό ήταν κάτω του μετρίου, σήμερα δεν θα έχει και τον Ετό στην 11αδα, έχουμε αναφερθεί για τις διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις που συμβαίνουν στην ομάδα του Καμερούν ενώ αντίθετα η Κροατία δυσκόλεψε πάρα πολύ τη Βραζιλία, η οποία χρειάστηκε ένα πέναλτι, απ αυτά που ούτε ο Μαρινάκης δε θα σφύραγε για να την κερδίσει. Για την Κροατία το παιχνίδι είναι must win, το διπλό αισθητά κατεβασμένο στο 1,55, νομίζω ότι έχει χάσει πλέον τη στοιχηματική του αξία. Όσοι το προλάβατε ψηλά οκ, τώρα στο 1,55 αφήστε το για το λάιβ.